Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya OPRCM Odası’ndan “Annenin Hayatımızdaki Önemi” Etkinliği

Antalya OPRCM Odası’ndan “Annenin Hayatımızdaki Önemi” Etkinliği

Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Odası AESOB ile birlikte “Annenin Hayatımızdaki Önemi” etkinliği düzenledi.

Etkinliğe Antalya Esnaf ve Sanatkarlar  Odaları Birliği Başkanımız Adlıhan Dere ve Eşi Figen Hanım, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Sarı, Taylan Dikmen,Antalya Korkuteliler Derneği Başkanı Adnan İmirgi ve Eşi, Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp ve Eşi, Önceki dönem Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu,

Kepez Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Velican, Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Mehmet Ali Gülaçtı, Mermerciler Odası Başkanı Fatih Doruklu ve Eşi, Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan ve Eşi, Sütçüler Odası Başkanı Bahattin Ekin ve Eşi, Börekçiler Odası Başkanı Hüseyin Şimşek ve Eşi,

Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yusuf Kurul ve Eşi, Mobilyacılar Odası Başkanı İbrahim Kılıç ve Eşi, Biriketciler Odası  Başkanı Ali Osman Kaplan ve Eşi, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ve Bakkallar Odası Başkanı Şahin Aba, oda üyeleri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Oda Başkanı Özcan Sucu yaptı. Sucu Anneler Günü nedeniyle düzenledikleri etkinliğe katılanlara teşekkür etti ve annenin her insan için çok özel bir yeri olduğunu ve cennet annelerin ayağının altındaki sözünün önemine değindi.

Ardından AESOB Başkanı Adlıhan Dere Anneler Gününün önemine değinen bir konuşma yaptı ve böyle bir etkinliği düzenlediği için Özcan Sucu başkanlığında OPRCM Odasının tüm yöneticilerini kutladı.

Etkinlikte Psikolog Melisa Oral Söyleşi, Sahne Sanatçısı Kader Akmaya, Müzisyen İlyas Manav ve Kafsem Sahne Sanatları yer aldı.

SMA hastası Eflinsu Turala destek için renkli balonlarımız gökyüzüne uçuruldu. Yaşadığı güçlüklere göğüs geren ve her meslek alanında kadının var olduğunu gösteren Oda üyesi Nilay Akcan yılın annesi seçildi.

Nilay Akcan; Kendisi genç bir anne ve aynı zamanda da bir baba. Bir erkeğin bile çoğu zaman zorlandığı camcılık mesleğini -ki öncesinde hiçbir tecrübesi olmamasına rağmen- 2013 yılından beri icra etmekte.

Esnaflığını ve mesleğini yaşadığı tüm güçlüklere rağmen sürdürmekte. Çünkü o bunu eşinden miras aldı.

yukarı çık
0
Paylaşım