Menu
RSS

Antalya Muratpaşa’ya CHP’den İlk Adaylık Başvurusu Melli’den

Antalya Muratpaşa’ya CHP’den İlk Adaylık Başvurusu Melli’den

Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken, Antalya’da da belediye başkan adaylıklarına başvurular hızlandı. Muratpaşa Belediye Başkanlığı için CHP’den ilk başvuruyu önceki ilk başkanı Ömer Melli yaptı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın Büyükşehir aday adaylığını açıklamasından sonra gözler Muratpaşa Belediye başkanının kim olacağına çevrildi. CHP’nin aday adaylığı başvuru tarihi 19 Ekim Cuma günü saat 17.00’de bitecek.

Eski İl başkanı Ömer Melli, CHP Muratpaşa İlçe binasına giderek başvuru dosyasını İlçe Başkanı Hasan Şahin’e verdi.

Başvuru sırasında Melli yaptığı konuşmada, önemli mesajlar verdi. ‘benim belediyem’ şiarıyla yola çıktığını, Muratpaşa’da oy oranını %60 seviyesine çıkarabileceğini, böylelikle de büyükşehirin CHP tarafından alınmasına önemli bir katkı sağlayabileceğini belirtti.

Melli konuşmasında şunlara değindi: “Mevcut Belediye Başkanımız özellikle bizim içimize sinen, göğsümüzü kabartan çalışmalar yaptı. Gayet güzel bir şekilde de çıtayı yükseltmek istedi. Bu kendi bileceği bir iştir ve doğrudur.

Bir demokratik yarışın içerisine girdik. Bu süreçte bizim partimizde aday adaylığı başvuru süresi ayın 19’unda bitiyor. Gerçi bizim partimizde daha sonra da aday adayı olunabilinir ama ben partimin açıkladığı ilkelere,

söylemlere sonuna kadar inanıyorum ve bunun için de aday adaylığı başvurumu yapıyorum.

Belediyede Çalışanlarla ‘Benim belediyem’ Şiarını Hayata Geçireceğiz

Muratpaşa’da ‘Benim Belediyem’ şiarını yeniden hayata geçirmek, geliştirmek istiyorum. Muratpaşa Belediyesi’nde belediye başkanıyla, yöneticilik görevi yapan arkadaşlarımla,

belediyede çalışan emekçi ve işçi arkadaşlarımızla, hep birlikte ‘Bu belediye bizim, Benim Belediyem’ söylemini hayata geçirmemiz gerekir diye düşünüyorum.

Bu sadece çalışanlarla, yöneticilerle ilgili değil, Muratpaşa’da yaşayan insanların da belediyeyle arasının çok samimi olması ve belediyeyi kucaklaması, aynı zamanda belediyenin de Muratpaşa’da yaşayanları kucaklaması gerektiğine inanıyorum.

Belediyeler Partinin İlkelerini Halka Ulaştıran Kılcal Damarlardır

Kaldı ki parti ilkelerimiz doğrultusunda da belediyeler partimizin programlarını, düşüncelerini, ilkelerini halka ulaştıran kılcal damarlardır.

Bu anlamda ben, Muratpaşa’da %60 mertebesinde oy iddiasıyla müracaatımı yapıyorum. Böylece de büyükşehir belediyesinin alınmasında da katkı koyacağım inancındayım.

Benden sonra aday adaylığı başvurusunda bulunacak tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.

Bu seçim sürecinde birbirini kırarak yapılacak olan bir yarışın taraftarı değilim. Muratpaşa hassas bir bölge. Bu ilçemizdeki %1’lik bir oy artışı veya oy düşüşü 4 000 oya tekabül ediyor. Biz yeniden geçmişte aldığımız oy oranlarını yakalarız diye düşünüyorum.

Nezaketli bir Yarış Olsun İsterim

Nerede bir kargaşa, huzursuzluk oldu, orada oy oranımız düşüyor. O nedenle Muratpaşa’da daha nezaketli bir seçim yarışının olması taraftarıyım.

Eğer böyle bir görevi alırsak, örgüt çok rahat yaşayacak benim yönetimimde. Örgütümle, partililerimle içiçe, kol kola bir yönetimi hayata geçireceğiz”

yukarı çık
0
Paylaşım