Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara’dan Kumluca Ziyareti

Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara’dan Kumluca Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya milletvekili ‘’Halkın Doktoru’’ adıyla tanınan Niyazi Nefi Kara batı ilçelerini ziyaretinde Kumluca’da partililerle bir araya geldi. Kara konuşmasında şunları söyledi:

Çevremizdeki ülkeler geneli mezhep mücadelesi olmak üzere hep savaş halindeler, Büyük Ortadoğu Projesinin önünden gidiyoruz diyen kişi, ülkemizi bu bataklığın içine yavaş yavaş soktu.

İnsanları fikirleri ve mezheplerine göre ayırdı ve birlikte yaşayan toplumumuzu ötekileştirdi. Devamında Ergenekon ve Balyoz adı altında ülkemizin en değerli subay ve yöneticilerini hapsetti.

Daha sonra ülkenin tüm kurumlarına şimdi mücadele ettiği Fetullah Gülen’in okullarında yetişmiş insanları doldurdu. Yerine getirilen adına şimdi FETÖ dedikleri darbeci zihniyeti yerleştirdi ve ülkenin sonunu hazırladı.

Fetullah Gülen evlerinde eğitildi ve dolduruldular. Ekonomik durumu olmayan aileler buralara çocuklarını vermek zorunda kaldılar. Bizler o evlerdeki insanların o evi terk etmesi için mücadele verdik.

7 Haziran’dan sonra önce Suruç’taki patlamayla başladı kaos. Bu patlamalar olurken de hiç çekinmeden 400 sandalye istiyorum dedi bu insan. Durdu mu terör? Hayır. Yüzlerce masum sivil insan şehrin ortasında bomba ile imha edilerek yaşamlarını yitirdiler ve bugünlere gelindi.

Deniyor ki: Tüm kurumlardaki FETÖ’cüleri ayıklayacağız. Tamam, ayıkla ama bunun için askeri okulların kapanması ne kadar doğru? O okullarda okuyan masum gençlerin durumu ne olacak.

Gelecekleri ile resmen oynanmış oluyor. Şimdi de o okulların İmam Hatipleştirilmesi gündeme geliyor. Gerçekten samimi bir şekilde ayıklansa, AKP’nin kepenkleri kapatması lazım. Daha birkaç yıl önce bugün terör örgütü olduğunu anladıkları adamı yere göğe sığdıramıyorlardı.

Darbe teşebbüsünün olmasında bu ortamı hazırlayanlar şimdi çıkıp ‘’aldatıldık’’ diyorlar. Bu kadar basit olmamalı. 15 Temmuz’dan beridir Tv’lerde beyin yıkanıyor ve kışkırtıcı bir politika izleniyor.

Gelecek nesiller için birbiriyle savaşan bir toplum yetiştirme çabasındalar. Bu süreci milli duygularla çözeceğimiz yere insanları birbirlerine düşmanlaştırıyorlar. Zamanında ordunun başına getirdikleri insanları bir bir içeri alıyorlar. Ordumuz dünya gözünde itibarsız bir hale geldi.

Niyazi Nefi Kara’nın partililerle konuşması sırasında CHP Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner ve Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu yer alırken, Partililerin sorularını yanıtlayan ve onlarla sohbet eden Kara batı ilçeleri turunu Finike’de sürdürdü.

yukarı çık
0
Paylaşım