Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya Kumluca’da ‘300 Kişi Cumhur İttifakı’na Geçti’ Haberine Yalanlama Geldi

Antalya Kumluca’da ‘300 Kişi Cumhur İttifakı’na Geçti’ Haberine Yalanlama Geldi

İhlas Haber Ajansı Antalya Bölge’nin servis ettiği ‘Antalya'da İYİ Parti Kumluca İlçe Teşkilatı Kurucu üyelerinden Serkan Öztürk ve Veysel Akın’ın öncülüğünde 300 kişilik grup, Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon merkezine giderek İttifaka katıldı’ haberine yalanlama geldi.

Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde İYİ Parti üyelerinden 300 kişinin Cumhur İttifakı’na katıldığına dair haberi yayınlamamız üzerine Kumluca’ya yaşayanlar tarafından tepkiler bize ulaştı. Böyle bir haberin kesinlikle yalan olduğunu, Cumhur İttifakı’na katıldığı söylenen şahısların İYİ Parti üyesi olmadığı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak İYİ Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan Kaktüs Medya’ya yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı’na geçtiği söylenen kişilerden iki kişinin İYİ Parti’nin kurucu aşamasında yer aldıklarını ancak partiye kesinlikle üye olmadıklarını söyledi.

Av. Serkan Öztürk’ün eşinin kendi arabasında Millet İttifakı tarafından kullanılan slogan olan ‘Martın Sonu Bahar’ yazılarını arabasına yapıştırıp Kumluca’da gezdiğini herkesin bildiğini belirtti.

Bu tür yalan haberlerin Millet İttifakı’nı zora sokmayı amaçladığını ama gerçeği yansıtmadığını Kumluca seçmeninin bildiğini söyleyen Bircan, bu kişilerle ilgili yazılı bir açıklamaya bile tenezzül etmediğini ifade etti.

Vedat Akın denilen kişinin de meclis üyeliği için başvurduğunu, İYİ Parti’nin bunu kabul etmediğini, bunun üzerin ede CHP’ye giderek oradan meclis üyesi olmayı denediğini,

CHP’nin de bu kişiyi meclis üyeliğine kabul etmediğini söyleyen Bircan, Kumluca’da gerçekten Martın sonu bahar olacak dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım