Menu
RSS

Antalya Korkuteli Emniyet Müdüründen İadeyi Ziyaret

Antalya Korkuteli Emniyet Müdüründen İadeyi Ziyaret

Korkuteli Emniyet Müdürü Hacı Duman, Korkuteli Belediyesi'ne iadeyi ziyarette bulundu. Korkuteli Emniyet Müdürü Hacı Duman, Korkuteli Belediyesi'ni ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Batı ile görüştü.

Geçen günlerde motosiklet sürücüleri için kask dağıttıklarını aktaran Hacı Duman, "Vatandaşımızın huzuru için gerek park sorunu, gerek trafik sorunu ve bir takım sorunların giderilmesi için belediyemizle ortaklaşa çalışmalar yürütüyoruz.

Belediye Başkanımız Hasan Gökce, Başkan Yardımcımız Mehmet Batı ve diğer ekibe teşekkür ediyorum. Kendilerine iadeyi ziyaret ve teşekkür ziyaretinde bulunduk" dedi.

Emniyet Müdürü Duman'ın ziyaretinden memnunluk duyduklarını aktaran Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Batı, Korkuteli Belediyesi olarak emniyetten gelen taleplere gerekli desteğin verildiğini kaydetti.

Batı, "İlçe içerisinde yol, kaldırım ve otopark gibi sorunların giderilmesinde belediye olarak bize düşen görevleri yerine getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz.

Başkanımız Sayın Hasan Gökce'nin talimatıyla resmi kurumların fiziki şartlarının düzeltilmesi için gelen talepleri de yerine getirmekteyiz. Emniyet müdürümüzün ziyaretinden memnunluk duyduk. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım