Menu
RSS

Konyaaltı CHP Adayı Esen Söz Verdi: Yetimin Hakkını Ne Yiyeceğim Ne de Yedireceğim

Konyaaltı CHP Adayı Esen Söz Verdi: Yetimin Hakkını Ne Yiyeceğim Ne de Yedireceğim

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, ““Tüyü bitmemiş yetimin ne bir lirasını yiyeceğim ne de yedireceğim. Buradan bunun sözünü veriyorum” dedi. Konyaaltı Liman Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda vatandaşa seslenen Millet İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan Adayı

CHP’li Semih Esen, derslerini çalış geldiklerini, talip oldukları göreve hazırlanarak geldiklerini söyledi. Esen, “Dinini, milletini, partisini sorgulamadan bizi sevsin sevmesin belediye olarak her kuruşu hizmet için burada yaşana insanların sorunlarını çözmek için harcayacağız” dedi.

Bugüne kadar 1 kuruş haram yemediğine vurgu yapan Semih Esen, “Tüyü bitmemiş yetimin ne bir lirasını yiyeceğim ne de yedireceğim. Buradan bunun sözünü veriyorum” dedi.

Belediyecilik anlayışının siyasi nezaket ve halka hizmetle yoğrulmuş olduğunu ifade eden Semih Esen, “Türkiye’nin hak ettiği siyaseti yapacağız. Millet İttifakı ile bu ülkeye 17 yaşındaki gençlerin rahatlıkla kapısından girebileceği belediye başkanları gelecek.

Ötekileştirmeyen belediye başkaları olacağız” dedi.

‘Geldimiz Yeri Unutmayız’

Bu noktaya gelirken neyi nasıl yapacağını neyi yapmayacağını öğrenerek geldiğini kaydeden Semih Esen, “Yaşadığı hayatı değişmeyecek olan, kazandığı değişmeyecek olan adamlar gelecek, Türkiye’nin buna ihtiyacı var bunu biz karşılayacağız.

Biz yapacağız, biz üreteceğiz biz yöneteceğiz. Ve asla haddimizi aşmayacağız. Asla ve asla halka inmemiz gereken bir yere çıkmayacağız. Nerden geldiysek orada kalacağız. Bunlar temel ilkelerimizdir” diye konuştu.

Kendi öz kaynak ve gücümüzün her şeye yeteceğini ifade eden Semih Esen, “  Ne yapmalıyız nasıl yapmalıyız, bunu yaparken hangi bozulmamalar uğramamalıyız. Bu temel ilkelere uyduğumuz sürece bu memleketin gücü her şeye yeter. 

Bunları uygularken ne kendimize ne yakınlarımıza rant elde etmeyelim ettirmeyelim” dedi.

‘Güzel Günler İçin Adım Atacağız’

Esen, “Sizlerin gözlerininiz içine bakarak söylüyorum. Ne yerim ne de yedireceğim. Bu ülkenin kaynakları hepimizin yaşamasına rahat rahat yeter” dedi. Semih Esen, bu ülkede bir işler artık yoluna girecekse, bu birilerinin atacağı adımlarla olacaktır.

O adımları atanlardan olacağız ve sonuna kadar o yoldan dönmeyenlerden olacağız. Bunun sözünü veriyorum. Milletimizi, vatanımızı çok seviyorum ve asla geldiğimiz kökeni unutmuyoruz unutmayacağız” diye konuşmasını tamamladı.

yukarı çık
0
Paylaşım