Menu
RSS

Antalya Kırsalında İftar Sofraları Kuruluyor

Antalya Kırsalında İftar Sofraları Kuruluyor

Antalya’nın Gazipaşa İlçesi'nde bu yıl ilk kez kırsal mahallelerde de iftar programı yapılmaya başlandı. Gazipaşa Belediyesi'nin 2014 yılından bu yana her yıl Cumhuriyet Meydanı'nda halkın katılımıyla geleneksel hale getirdiği büyük iftar programı, bu yıl ilk kez kırsal mahallelere de yapılmaya başlandı.

Belediye Başkanı Adil Çelik, Ramazan ayını dolu dolu geçireceklerini söyledi. Her yıl Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdikleri iftar programını ilçe geneline yaydıklarını belirten Başkan Çelik, "İlk kez bu yıl iftar soframızı kırsal mahallelerimize de kurma kararı aldık.

29 gün süren Ramazan ayına 43 mahallemizi sığdırmak için birbirine yakın olan mahallelerimizi birleştirmek zorunda kaldık. İnşallah merkez iftarı hariç 19 noktada iftar sofrası kuracağız" dedi.

MERKEZ İFTARI 11 HAZİRAN'DA

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan geleneksel iftar programının ilk kez Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılacağını da aktaran Çelik, "Cumhuriyet Meydanı'mızda bu yıl yapacağımız iftar programımız 11 Haziran Pazar günü yapılacak.

Bu yıl ilk kez bu iftar programımızı Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştireceğiz. İlçe halkımızın her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Meydanı'nı dolduracağına inanıyorum.

Şimdiden tüm ilçe halkımızı iftar programlarına bekliyoruz" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım