Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

Antalya Gazipaşa CHP’de Kadın Kolları’ndan Ortak Ses: Hep Birlikte Başardık

Antalya Gazipaşa CHP’de Kadın Kolları’ndan Ortak Ses: Hep Birlikte Başardık

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Gazipaşa'ya gelerek, partili kadınlarla bir araya geldi. CHP İlçe Teşkilatı'nda saat 10.00'da düzenlenen etkinliğe katılan İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci'yi CHP İlçe Başkanı Ömer Güven,

Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker, İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Tunç ve partili kadınlar karşıladı.

31 Mart yerel seçimlerinde sahada canla başla çalışan partili kadınlara teşekkür amacıyla Gazipaşa'da bulunduklarını ifade eden İl Başkanı Deveci, hep birlikte başardıklarını söyledi.

Hep Birlikte Başardık

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Tunç, "Çok çalıştık. Birlikte başardık. Her şey çok güzel oldu. Beni sahada yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu süreçten sonra hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ardından söz alan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ise, "Adını sevgili Atamız'dan alan Gazipaşa'mızın bir başka anlayışla yönetilmesini hiç hazmedememiştik. Bunun sıkıntısını çok büyük bir şekilde yaşamıştık. Bunun özlemini içimizde yaşıyorduk.

Sevgili başkanım göreve geldiği andan itibaren, sahada daha çok gayretle çalıştık. Bizlerde İl Kadın Kolları olarak göreve gelirken, söz vermiştik; Antalya'da Büyükşehir Belediyesi'nde yeniden bir sosyal demokratik anlayışı, Atatürkçü anlayışı egemen kılacağımızı da dair söz vermiştik.

Bu sözümüzün gereğini sizlerle birlikte yerine getirdik. Son zamanlarda sıkça kullandığımız 'Bir çift mavi gözün ışığında' yeniden laik, demokratik, çağdaş bir anlayışı egemen kılan bir yapıyla Sevgili Mehmet Ali Yılmaz Başkanımızla Gazipaşa'mızı hep birlikte yöneteceğiz.

Büyükşehirde Muhittin Böcek, Gazipaşa'da Mehmet Ali Yılmaz ile bu süreci önümüzdeki 5 yıl götüreceğiz. Çalışmalarımızda bizlere verdiğiniz katkıdan dolayı çok mutluyuz. Örgütlü çalışma sistemi içinde Ömer Güven Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Bizimle birlikte sahada çalışmalara katılan arkadaşlarımız için teşekkür belgesi hazırladık. Bugünkü sebebi ziyaretimizde hepinizi, kutlamaya, teşekkür etmeye geldik. El ele geldik, hep birlikte başardık" diye konuştuk.

En Çok Emeği Sizler Verdiniz

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise, "Ben Gazipaşa'ya gelip aday olduğumda, etrafımda gerçekten bu işe gönül vermiş arkadaşlarımı gördüm. Kadınlarımız, emeklilerimiz ve gençlerimizi gördüm. Bu anlamda hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

En çok emeği sizler verdiniz.  Sokaklarda, ev ev, mahalle mahalle dolaştınız ve büyük bir başarıya imza attınız. Hepinizin bu başarıda emeği çok fazla. İlçe örgütümüzde de ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

CHP İlçe Başkanı Ömer Güven ise, İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Tunç ve beraberinde saha da çalışan tüm emek veren kadınlara teşekkür etti. kaynak:gazipasasahil.com

yukarı çık
0
Paylaşım