Menu
RSS

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘İYi’ konukları

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘İYi’ konukları

İyi Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır, Milletvekili adayları Feridun Bahşi, Hasan Subaşı ve Yakup Cem Çınar ile birlikte Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. İyi Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır, yanında partisinin Antalya Milletvekili adayları Feridun Bahşi,

Hasan Subaşı ve Yakup Cem Çınar ile birlikte Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Mevlit Yeni ve yönetim kurulu üyelerinden Rasim Gündüz ile İdris Taş’ın da hazır bulunduğu ziyaret öncesi İyi Parti ekibi,

Cemiyet Genel Merkezi’ndeki Basın Müzesi’ni ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlit Yeni, Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Bakü ziyareti ve gündemdeki projeler hakkında bilgi verirken, “Karşılaştırdığım hemen herkes bana Meral Akşener’i sordu.

Biz de dilimizin döndüğünce anlattık” dedi. İl Başkanı Sağır ise, Antalya basının kendi içinde sorunlar yaşamasına rağmen, ülke genelinde iyi bir yerde olduğunu söyledi.

İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Feridun Bahşi de, ülkede özellikle “Adalet” konusunda artık herkesin şikayetçi olduğunu, İyi Parti’nin açıkladığı Millet Sözleşmesi ile bu alanda ciddi bir iyileşme sağlanacağını söyledi.

2. Sıra Adayı Hasan Subaşı da, Merkez Sağ’da Akşener gibi bir lidere ihtiyaç olduğunu, bu eksiğin artık giderildiğini kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım