Menu
RSS

Antalya Emniyeti 171. Kuruluş Yıldönümünde Şehitleri Andı

Antalya Emniyeti 171. Kuruluş Yıldönümünde Şehitleri Andı

Antalya Emniyeti 171. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Helikopter Şehitliği ile Uncalı Polis Şehitliğinde tören düzenledi. Antalya Emniyet Müdürlüğünce Türk Polis Teşkilatının 171.Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, 07 Nisan günü saat 09.30’da Helikopter Şehitliğinde, saat 11.00’da

Uncalı Kent Mezarlığı Polis Şehitliğinde, Vali Yardımcısı Sayın Mehmet KURDOĞLU, İl Emniyet Müdürü Sayın Cemil TONBUL, askeri erkân, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, emniyet mensupları, şehit, gazi ve malül aileleri, vatandaşlar, emekli emniyet mensupları, mahalle muhtarları ve basın mensuplarının katılımları ile şehitlerimizi anma töreni düzenlendi.

Emniyet Müdürü Cemil TONBUL şehitlikteki törende; “Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş yıldönümünde sizlerin manevi huzurlarınızdayız. Bizlere bıraktığınız yüce emaneti taşıma sorumluluğu ile en derin minnet ve şükran hislerimizi tekrar sunuyoruz.

Gökteki ay, yıldızı bayrak, yaşadığımız toprağı da vatan yapan eşsiz kahramanlar; bu topraklarda güven içinde yaşamamız için yaptığınız fedakârlık ve benzersiz kahramanlıklarla en yüksek mertebeye ulaştınız.

Sizler tarih sayfalarından Türk Milletinin adını silmek için zalimce yöntemlerle saldıran düşmana karşı verdiğiniz emsalsiz mücadele neticesinde aziz vatan topraklarını bizlere emanet ederek, hepimize ilham kaynağı oldunuz.

Emanetiniz Emanetimizdir…

Türk Polis Teşkilatı olarak emanetinizi gelecek kuşaklara ulaştırmak için sizlerin açtığı yoldan yürümeye devam edeceğiz. Türk Milleti size ilelebet minnettar olacaktır.

Mekânlarınız cennet, ruhunuz şad olsun.” diyerek, ülkemizin birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğü uğruna, kanı ve canı pahasına mücadele eden tüm şehitlerimizin ve yaşayan değerli gazilerimizin huzurunda saygıyla eğildiğini ifade etti.

Şehitleri anma töreninin ardından Döşemealtı Sosyal Tesislerinde Şehit ve Gazi aileleri adına düzenlenen yemekte, Emniyet Müdürü Cemil TONBUL şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

yukarı çık
0
Paylaşım