Menu
RSS

Antalya Emniyet Müdürlüğü: Biz Büyük Bir Aileyiz

Antalya Emniyet Müdürlüğü: Biz Büyük Bir Aileyiz

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, hizmetin en iyisine layık olan milletimize canla başla, gece gündüz demeden, çalışarak hizmet etme gayreti içinde olan Antalya Emniyet Müdürlüğü personeli İl Emniyet Müdürü Sayın Cemil TONBUL’u makamında ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Teşkilatın her biriminden amir ve memurların katılımları ile 08 Nisan günü saat 10.00’da Uncalı Hizmet Binasında bulunan Makam odasında gerçekleşen programda, Emniyet Müdürü Tonbul tek tek bütün personel ile bayramlaştı.

“Biz Büyük Bir Aileyiz” diyen Emniyet Müdürü TONBUL, “Birlikte bu coşkuyu bir kez daha yaşıyor olmak beni son derece mutlu etmektedir.

Teşkilatımızın her kademesinde görev yapan siz değerli meslektaşlarıma aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diler, bu vesile ile Emniyet ve Asayişin sağlanması uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet duyguları ile yâd eder, gazilerimize şükranlarımı sunarım.” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım