Menu
RSS

Antalya Elektrik Mühendisleri Odası 10. Yıl Marşı Eşliğinde 28. Yıl Dönümünü Kutladı

Antalya Elektrik Mühendisleri Odası 10. Yıl Marşı Eşliğinde 28. Yıl Dönümünü Kutladı

EMO Antalya Şubesi odanın 68. Şubenin 28. kuruluş yıl dönümünü coşkulu bir şekilde kutladı. Meslekte 25 yılını dolduran üyelere hizmet belgesi,

40, 50 ve 60 yılını dolduran üyelere ise plaketleri takdim edildi. Gece bayraklar eşliğinde 10. Yıl Marşı ile başladı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi (EMO) odanın 68. Şubenin 28. kuruluş yıl dönümünü Hotel Su’da gerçekleştirdi. EMO Antalya Şube Başkanı Şaban Tat, gecenin önemine dikkat çekerek, “Odamızın 68. Şubemizin 28. kuruluş yıldönümünde mesleğimize emek vermiş,

meslekte 40, 50 ve 60 yılını dolduran üyelerimize plaketlerini vereceğiz. Sevgili meslektaşlarım herkes biliyor ki geçmişteki dünyadaki savaşlara baktığımızda bütün savaşlarında kaynağının enerji kaynaklarına sahip olmak olduğunu biliyoruz. Tabi ki ülkemizde de enerji stratejik önem arz eden kaynaklardan birisidir.

Burada da enerji üretim santrallerinden son kullanıcıya kadar gelmesin sağlayan meslektaşlarımız bu salonda. 28 yıllık şube tarihinde iki dönem üst üste bizlere başkan olma onurunu yaşattınız. Bu onur ve gururla can- ı gönülden sizler için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Üzerimizde çok büyük sorumluluğun olduğunu da çok iyi biliyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte sizlere en iyi şekilde hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu bir bayrak yarışı bayrağı teslim aldığımız yöneticilerimizden daha ilerilere taşımak hedefimizdir canla başla çalışıyoruz.

Ali Cesur, İbrahim Koru, Ayhan Dolanay ve İlhan Metin başkanlarım olmak üzere oda yöneticilerimiz temsilcilerimiz oda personeli ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Şubemiz bu gün de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Üniter devlet yapımıza Cumhuriyetimize Atatürk ilke ve inkılâplarına en küçük bir saldırı olduğunda da en ağır tepkiyi veren bir meslek odası olduğumuzu buradan ifade etmek istiyorum” diyerek olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

‘Sizler Gibi Çok İyi Yetişmiş Geniş Kadroları Var Bu Ülkenin’

Muratpaşa Beledîyle Başkanı Ümit Uysal ise, “2023 yılı hepinize kutlu olsun. Her masada bayrakları görüyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılına giriyoruz. Umuyorum ki Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye'miz böyle kişi başına 7 – 8 bin dolarla çırpınan bir ülke değil de 30- 40 bin.

İlk 100’e zor giren ülke değil de, ilk 20 ye giren ülke olma yolunda bir adım atar. Umuyorum ki Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır uygarlık düzeyini açma yolunda dev adımlar atmaya başladığımız bir yıl olur. Umuyorum ki hem demokrasimiz hem ekonomimiz,

iktisadımız bütün kurumlarımız dünya standartlarında yarışmacı durumlara dönüşür. Çocuklarımız yurt dışına gitmekten kurtulur. Çok umutlu şeyler umuyorum gelecekten. Sizler gibi çok iyi yetişmiş geniş kadroları var bu ülkenin biz bu ülkemizi alıp yükseltmekten başka çaremiz yok. Hepimize ışıl ışıl bir yıl diliyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım