Menu
RSS

Antalya Eğitim İş Başkanı Fatin Iltar; Referandumun Cılkı Çıktı

Antalya Eğitim İş Başkanı Fatin Iltar; Referandumun Cılkı Çıktı

Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Birleşik Kamu İş Antalya İl Temsilcisi Fatin Iltar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Giritli Parkı için referandum kararına tepki gösterdi. Referandum şarkılarınızı artık duymak istemiyoruz diyen Iltar, kentin betonlaşması ve yeşilliğin ortadan kaldırılmasına karşı olduklarını söyledi. 

Eğitim İş Antalya Şube Binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Iltar konu ile ilgili şunları söyledi;

“Antalya’mızın Muratpaşa İlçesi Üçgen mahallesinde bulunan Giritli parkı yıkılarak yerine çok katlı otopark yapılması Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gündeme getirilmiştir. Mahalle halkının günlerdir parkın ortadan kaldırılmaması, ağaçların kesilmemesi yönünde yoğun taleplerine rağmen Sayın TÜREL’in referandum şarkısıyla cevap vermesi manidardır.

AKP’lilerin son dönemde en çok sevdiği şarkı RFERANDUM şarkısı olmuştur. İnsanların yeşil alanlarını, nefes alınacak alanlarını, ortadan kaldırmaya yönelik attıkları adım nasıl olurda referandum şarkısına konu edilir?

Madem referandumu bu kadar çok seviyorsunuz, yüzlerce öğrenci ve velilerin öğretmenlerini, müdürlerini görevden alırken imza toplayarak başvuran bu insanların önerilerini dikkate alarak neden referandum yapmıyorsunuz?

Bu da sizin referandumu kendi menfaatleriniz için kullandığınızın somut bir göstergesidir.

Bu tür popülist söylemler sizin art niyetli yaklaşımlarınızı perdeleyemez. Biz sizin artık referandum şarkılarınızı dinlemek istemiyoruz.

Bırakın yeşil alanlar bize kalsın. Sizin bu rant sevdanızdan ve AVM aşkınızdan bıktık artık.

Biz Eğitim İş Antalya Şubesi ve Birleşik Kamu iş Antalya Temsilciliği olarak Antalya’nın yeşili koruma duyarlılığını sonuna kadar destekliyoruz.

Kentimizi betonlaştırmayın. Yeşilimize dokunmayın diyoruz”

yukarı çık
0
Paylaşım