Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya DP İl Başkanlığı’ndan Alanya Belediyesi’ne Ziyaret

Antalya DP İl Başkanlığı’ndan Alanya Belediyesi’ne Ziyaret

Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal ve beraberindeki heyet Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i Mahmutlar’da ek hizmet binasındaki makamında nezaket ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Kartal, normal şartlarda 2019 Mart ayında

yapılması gereken seçimlerin erkene alınabileceğini dile getirdi. Erken seçim beklentilerinin hükümet kanadının attığı hamlelere bakarak okumanın zor olmadığını söyleyen DP Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, “Yerel seçime 1 yıl kala yapılan değişiklikler, ilk seçimde uygulanmıyor.

2019 seçimlerine yönelik yasal değişikliklerin, gelecek yıl Mart ayında yapılacak yerel seçime ilişkin değişikliklerin de önüne alınmasını bir erken seçim emaresi olarak yorumlayabiliriz” dedi.

Meclis gündeminin 15 Nisan’a kadar tamamlanması kararı da erken seçim sinyali olarak değerlendirilebileceğini kaydeden Kartal, “Ülkenin kritik bir süreçten geçtiği dönemde, yeni sisteme geçişin daha fazla uzamaması gerekçesiyle erken seçim hükümet kanadınca gündeme getirilebilir.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Başbakan Binali Yıldırım’ın iki koldan aralıksız il kongreleri ve açılışlar gerekçesiyle yurt gezisine çıkmasını da ‘seçim atmosferi’ olarak yorumlayabiliriz” ifadelerini kullandı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise göreve geldiklerinden bugüne kadar yapılan hizmetleri anlatırken Alanya’da yaşayan ve Alanya’ya gelen misafirlerin mutlu olmaları için çalıştıklarını kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım