Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Tarımın Uluslararası Buluşması Growtech Başlıyor!

Antalya’da Tarımın Uluslararası Buluşması Growtech Başlıyor!

Growtech Eurasia Antalya Tarım Fuarı, 4 kıta 30 ülkeden 800 firma katılımı ile 29 Kasım-02 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da 50 bin m2 alanda ziyarete açılıyor.  Çin’den ABD’ye, İsveç’ten Kamerun’a, Mısır’dan Rusya’ya, İtalya’dan İsrail’e kadar birbirlerinden

binlerce kilometre uzaklıktaki tarım sektörü temsilcileri, 4 gün süre ile Antalya’da Growtech Eurasia çatısı altında buluşacak. Fuara bu yıl 85 ülkeden 85 bin rekor ziyaretçi katılımı bekleniyor.

Growtech Eurasia 17. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı, 29 Kasım- 02 Aralık tarihleri arasında  ‘Tarım ve Teknolojinin Global Buluşması’ ana temasıyla Antalya Expo Center’da 50 bin m2 alanda 85 ülkeden 85 bin ziyaretçi katılımı hedefiyle kapılarını ziyarete açıyor. 

Fuarda, ‘Sulama ve Sera Teknolojileri’, ‘Bitki Besleme ve Koruma’, ‘Traktör ve Tarım Makineleri’ ile ‘Tohumculuk’ ana kategorilerinden 30 ülkeden 800 firma yer alacak. 

Tarımın uluslararası buluşması olan Growtech Eurasia, T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın koordinasyonunda ve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin organizasyonu ile Azerbaycan, Çek Cumhuriyeti, Gürcistan, Hırvatistan, Kazakistan, Kosova, Sudan, Tacikistan, Ürdün gibi ülkelerden Alım Heyeti Programı’na evsahipliği yapacak.

Growtech Eurasia ‘Tarım Sohbetleri’ İlk Kez Yapılacak

Growtech’de ilk defa ''Tohumculuk Sektöründe Yeni Yaklaşımlar'' ve “Tarım Teknolojilerinin Bugünü ve Geleceği” başlıklı Growtech Tarım Sohbetleri gerçekleştirilecek. Fuarın ikinci günü 30 Kasım’da 14:00-16:00 saatleri arasında yapılacak Growtech Tarım Sohbetleri’ne Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yılmaz,

Fidan Üreticileri Birliği (FÜAB) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Tanrıver, Sera Konstrüksiyon, Donanım ve Ekipman Üreticileri  ve İhracatçıları Derneği (SERKONDER) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aytekin, Sera Yatırımcıları ve Üreticileri Birliği (SERA-BİR) Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Yanmaz,

Fide Üreticileri Birliği (FİDEBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Tevs, Doktar Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Tanzer Bilgen, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları ve Teknoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Topakçı gibi sektörden önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacak.

“GROWTECH ATSO Tarımsal İnovasyon Ödülleri” Sahiplerini Arıyor

Growtech Eurasia kapsamında 10’ncu kez verilecek Ödüller, bu yıl Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ATSO’nun destekleri ile “GROWTECH ATSO Tarımsal İnovasyon Ödülleri” adını aldı.

Ödüllere, ‘Sera ve Sulama Teknolojileri’, ‘Tohum, Fide’, ‘Bitki Besleme ve Koruma’, ‘Tarımsal Makine ve Teknolojileri’ ve ‘Tarımsal Bilişim’ kategorilerinde tarımsal üretime ticari katma değer katabilecek yeni ürün, proje ve hizmet konusunda geliştirilen çalışmalar katıldı.

Ödül Töreni 30 Kasım’da saat 10:30’da Anfaş Salonu’nda düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edilecek. Ödül almaya hak kazanan çalışmalar ise HALL 4’te bulunan ATSO standında sergilenecek.

yukarı çık
0
Paylaşım