Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Sahildeki Cinayet Davası Ertelendi

Antalya’da Sahildeki Cinayet Davası Ertelendi

Antalya’nın Lara sahilinde yanındaki kız arkadaşını darp etmesi nedeniyle kendisine müdahale eden Konyalı ailenin, üniversite öğrencisi oğlu Orhan Tezcan'ı tüfekle öldürmekten tutuklanan 30 yaşındaki Sabri Şahin'in yargılanmasına devam edildi.

Öldürülen gencin babası Osman Tezcan, sanığın en ağır cezayla cezalandırılmasını istedi. Konya'da ikamet eden Osman Tezcan geçen yıl kurban bayramında eşi ve üç oğluyla birlikte tatilini geçirmek için Antalya'ya geldi.

Lara sahilinde çadır kuran aile gecenin ilerleyen saatlerinde kavga sesleriyle uykudan uyandı. Osman Tezcan'ın oğullarından Serkan Tezcan dışarıya çıkıp baktığında bir çiftin kavga ettiğini görünce müdahale etti.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olaya Serkan Tezcan'ın iki kardeşi de katıldı. Bunun üzerine yanındaki kadını dövdüğü iddia edilen Sabri Şahin, aracındaki tüfeği alarak ateş etti.

Açılan ateş sonucu üniversite öğrencisi Orhan Tezcan yaşamını yitirdi. Sabri Şahin ise kavga ettiği Derya Şarbalkan'ı aracına bindirip olay yerinden kaçtı.

Kaçtıkları aracın plakasından kimliği tespit edilen Sabri Şahin ile nişanlısı olduğu tespit edilen Derya Şarbalkan, kısa sürede yakalandı. Olaydan sonra Sabri Şahin tutuklanırken, Derya Şarbalkan ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgili olarak Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın görülmesine devam edildi. Davanın 4'üncü duruşmasına tutuklu sanık Sabri Şahin ile tutuksuz yargılanan Derya Şarbalkan ve ölen Orhan Tezcan'ın babası Osman, annesi Nimet, kardeşleri Serkan ve Erkan Tezcan hazır bulundu.

Duruşmada olay tarihinde sahilde arkadaşlarıyla birlikte bulunan 21 yaşındaki Batuhan Mert Bozkurt tanık olarak dinlendi. Gece saat 02.00 sıralarında arkadaşlarıyla sahilde otururken kendilerine 25 metre kadar mesafedeki araçların bulunduğu yerde kavga çıktığını belirten Bozkurt, ardından silah sesi geldiğini söyledi.

Silah sesinden sonra yere birinin düştüğünü anlatan Batuhan Mert Bozkurt ardından ikinci bir silah sesi duyunca korkup kaçıştıklarını anlattı.

Ardından silahla ateş eden kişinin yanına kız arkadaşını da alıp, otomobiliyle kaçtığını bildiren Bozkurt, bir süre sonra uzaktan tekrar silah sesleri geldiğini ifade etti.

Poliste ve savcılıkta bu konuda ayrıntılı ifade verdiğini anlatan Batuhan Mert Bozkurt duruşmada huzurda bulunan sanıkları ve müştekileri ise teşhis edemedi. Olayın gece karanlığında olduğunu belirten Bozkurt, olayı detaylı olarak hatırlayamadığını da belirtti.

Duruşma, ifadesi alınmayan tanıkların dinlenmesi için 14 Temmuz'a ertelendi.

Duruşma sonrası açıklamada bulunan Osman Tezcan, bayramı kendilerine zehir eden sanığın en ağır cezayla cezalandırılmasını istediklerini söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım