Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Polisin Gözaltına Alma Şekline, İlginç Vatandaş Tepkileri!

Antalya’da Polisin Gözaltına Alma Şekline, İlginç Vatandaş Tepkileri!

Antalya'da polise direnen vatandaşın gözaltına alınma şekli ve bir kadının bu duruma verdiği tepki amatör kameralara yansıdı. İsmi belirlenemeyen erkek şahsı ters kelepçeleyerek ve zor kullanarak gözaltına alan iki resmi kıyafetli polisi cep telefonuyla

görüntüleyen vatandaş da, tepkilerden nasibini aldı. Olay önceki gün Antalya kent merkezinde yaşandı. Bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde iddiaya göre cadde üzerinde bulunan motorize polis ekipleri şüphelendikleri bir kişiye Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapmak istedi.

Haberin Videosu:

Vatandaşın "ben ne yaptım, nefes alamıyorum, suçum ne, ne yaptım Allahım, Allahım bağrışları arasında iki polisin yerdeki vatandaşın üzerine yüklenip kımıldamasını engelleyerek kelepçelediği görüntülere çevredeki bazı vatandaşlar da tepkisiz kalmadı.

Polisin davranışına tepki gösteren bir kadın, 'Neden insan gibi davranmıyorsunuz' diye sorunca polis 'İnsana insan gibi davranırız" cevabını verdi." Bağırtmayın o zaman, milleti rahatsız etmeyin" şeklinde cevap veren kadın " Hayvan gibi davranıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan olayı kayıt alan kişiyle yanındaki vatandaş arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Olayı kayıt altına alan şahsın yanındaki kişi 'ne suçu var bilmiyorum ama bazı insanlar hak ediyor, polisleri suçlamak için çekiyorsanız yapmayın' diyerek polise destek verirken olayı kayıt altına alan vatandaş ise, 'Polisi niye suçlayayım, vatandaşa böyle davranamaz.

Kimse bu durumu hak etmiyor' şeklinde cevap verdi. Polisler gözaltı işlemini tamamladıktan sonra kadın olay yerinden uzaklaşırken, olayı görüntüleyen vatandaş da kayıttan çıkıyor.

yukarı çık
0
Paylaşım