Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Öğrenciler Aşçılık Yemini Etti

Antalya’da Öğrenciler Aşçılık Yemini Etti

Manavgat İlçesi'nde eğitim veren üç lisenin aşçılık bölümü öğrencileri Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında aşçılık yemini etti. Manavgat'ta 41'inci Turizm Haftası etkinlikleri Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Törene; Kaymakam Nazmi Günlü, Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, Manavgat Side Turizm Otelciler Birliği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, İlçe Halk Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Aşur Eker ile konuklar ve öğrenciler katıldı.

İŞ ARAYAN ÖĞRENCİLERE DESTEK SÖZÜ

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, turizmle iç içe bir kentte yaşadıklarının altını çizerek turizm sektörünün öneminin iyi anlaşılması gerektiğini vurguladı.

Sektör temsilcileri adına konuşan MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut da Manavgat'ın dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olduğunu söyledi.

İlçede turizm sektörüne iş gücü kaynağı sağlayan bir kaç okul olduğunu belirten Haydar, "Turizmin ne kadar önemli olduğu öğretmenler tarafından çok iyi anlatılıyor. Biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu yıl iş arayan arkadaşlarımıza sektör olarak da destek vereceğiz" dedi.

Etkinlikler kapsamında; Manavgat Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fethi Yılmaz Sezer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12 sınıf öğrencileri aşçılık yemini etti.

Halk oyunları gösterilerinin de sahnelendiği etkinlikte resim, fotoğraf ve Osmanlı kıyafetleri sergisinin gezilmesi ile sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım