Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Marketten 90 Paket Sigara Çalan Hırsız Yakalandı!

Antalya’da Marketten 90 Paket Sigara Çalan Hırsız Yakalandı!

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde marketten 90 paket sigara ve 200 TL çalan Mustafa Ö., jandarma tarafından yakalandı. Cezaevi firarisi olduğu belirlenen şüpheli tutuklandı. Hırsızlık anı marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Manavgat'ın Side Mahallesi'nde 25 Ocak öğle saatlerinde bir markete gelen Mustafa Ö., işyeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak kartonlar halinde 90 paket sigara ve 200 TL çaldı.

Güvenlik kamerasını inceledikten sonra hırsızlık olayını fark eden işyeri sahibi Kumköy Jandarma Karakol Komutanlığı'na şikayette bulundu. Markette ve çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen jandarma, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Aynı Kıyafetleriyle Yakalandı

Side'de yol kontrolü yapan Kumköy Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, dün durumundan şüphelendiği yaya haldeki Mustafa Ö.'yü durdurarak kimlik kontrolü yaptı.

Afyon Açık Cezaevi'nden firar ettiğinin belirlenmesi üzerine gözaltına alınan Mustafa Ö., üzerindeki kıyafetin marketteki hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliye benzemesi üzerine jandarma tarafından sorguya alındı.

Sorgusunda hırsızlık suçunu itiraf eden şüphelinin ayrıca Manavgat'ta başka bir marketten hırsızlık olayına da karıştığı tespit edildi. Jandarmada işlemleri tamamlanan Mustafa Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Hırsızlık anının kaydedildiği marketin güvenlik kamerası görüntülerinde ise şüpheli Mustafa Ö.'nün market sahibi olmadığı sırada içeri girdiği ve etrafı kontrol ettikten sonra kasaya geldiği görülüyor.

Burada kasanın altındaki dolabın kapağını açan şüpheli, sigara kartonlarını montunun içine yerleştiriyor. Ardından kasadaki paraları alan şüphelinin daha sonra marketten ayrıldığı görüntülere yansıdı.

yukarı çık
0
Paylaşım