Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Mahallelinin Su Tepkisi

Antalya’da Mahallelinin Su Tepkisi

Antalya’nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Mahallesi'nde oturanlar evde sularının az aktığı, son dönemde ise sık su kesintileri yaşadıkları için mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna çözüm bulmalarını istedi.

Serik'in turizm merkezi Belek Mahallesi sakinleri evlerinde suların az aktığı, son 15 gündür de zaman zaman uzun süreli su kesintileri olması nedeniyle mağdur olduklarını söyledi.

Bölge halkı yetkililerden bu sorunun bir an önce çözülmesini isterken, turizmin gözbebeği Belek'te böyle bir sorunun olmasının çok üzücü olduğunu anlattı.

Mahalleli adına konuşan Serap Sözmen, Ali Karacula, Emine Ateş, Mehmet Sevay, Oğuzhan Yener ve Yusuf Danacı şikayetlerini şöyle aktardı:

"Burası Belek Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 72, 73, 74 ve 75'inci sokaklar. 2 yıl önce sitelerimizin yanına 5 yıldızlı bir otel inşaatı başladı. İnşaat başladıktan sonra sularımız az akmaya ve kesintiler başladı.

Evlerimiz dubleks olduğu için üst katlara su çıkmıyor. Son 15 gündür ise bu sıkıntı daha da büyüdü. Bu sıkıntıdan dolayı bulaşıklarımızı yıkayamıyoruz. Kirli tabaklarımız birikiyor. Banyo yapmak için alt kattan üst kata damacanalara doldurarak su taşıyoruz.

Yaşlı kişiler banyo bile yapamıyor. Bahçelerimizdeki bitkiler kurudu. Aynı şekilde belediyenin parkları bile kurudu. ASAT'a defalarca konuyu ilettik. Sürekli mazeret üretiyorlar. Turizmin başkenti Belek'e bu tablo hiç yakışmıyor."

yukarı çık
0
Paylaşım