Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya'da Kurban Kesimi Fiyatı Nekadar? İşte O Rakamlar...

Antalya'da Kurban Kesimi Fiyatı Nekadar? İşte O Rakamlar...

Antalya’da kurbanlık satış ve kesim yerleriyle birlikte kasapların kurban kesme fiyatları da belirlendi. Kasaplar, Kurban Bayramı'nda büyükbaş kesimini 300 TL, küçükbaş kesimini ise 80 TL'ye yapacak.

Kurban Bayramı nedeniyle Türkiye'nin dört bir tarafında kurulan hayvan pazarlarında kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvanların satışı yapılıyor. 11- 15 Eylül tarihleri arasındaki Kurban Bayramı yaklaşırken Antalya'daki kurbanlık satış yerlerinde de hareketlilik gözlenmeye başlandı.

Antalya Kasaplar Odası, belediyelerce belirlenen kurban satış ve kesim yerlerini ve kesim fiyatlarını açıkladı. Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, kurbanlıklarda karkas kilogram fiyatlarının büyükbaşta 18 TL, küçükbaşta koyunun 17 TL ve keçinin 16 TL olduğunu söyledi. Kasapların kurbanlık kesim fiyatları ise büyükbaşta 300 TL, küçükbaşta ise 80 TL olarak belirlendi.

Antalya ilçelerinde kesim noktalarının da talebe yetecek düzeyde olduğunu belirten Oda Başkanı Yardımcı, "Kepez bölgesinde Zafer, Yenidoğan, Varsak, Teomanpaşa ve Varsan Ayanoğlu Mahallesi'nde, Muratpaşa'da ise Bayındır, Yeşilbahçe, Kızılarık, Çağlayan mahalleleri, Konyaaltı'da Liman, Siteler, Altınkum ve Pınarbaşı Mahallesi,

Döşemealtı ilçemizde ise Özel Çığlık Öğrenci Yurdu, Kırkgöz Eğitim Derneği, Yeşilbayır Bilim ve Kültüre Hizmet Derneği, Tosun Besi Çiftliği, İbrahim Avcı, Osman Koç, Serkan Altıparmak, Kasap Şeref ve Bahri Koç Besi Çiftlikleri'nin yanı sıra Özel Yavuz Selim Öğrenci Yurdu bahçesinde kesim yapılacak" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım