Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Korkunç İddia; Kız Öğrenciyi İç Çamaşırı İle Sınıfta Dolaştırdı!

Antalya’da Korkunç İddia; Kız Öğrenciyi İç Çamaşırı İle Sınıfta Dolaştırdı!

Antalya’da sınıf öğretmeni D.L. hakkında bir çocuğu sınıfın ortasında soyup “Görüyorsunuz bunun iç çamaşırı bile pis” diyerek kafasını tahtaya vurduğu iddiasıyla başlatılan soruşturma yedi aydır devam ediyor. Öğretmense halen görevde.

Hürriyet’ten Salim Uzun’un haberine göre, iddiaya konu olay geçen mayıs ayında Antalya Hacı Hafize Saygan İlkokulu’nda gerçekleşti.

Sekiz yaşındaki kızı T. de aynı okulda okuyan bir veli, çocuklarının kendilerine anlattığı şeylerin ‘inanılmaz’ olduğunu söyledi.

Veli, şu iddiada bulundu: “D.L., sınıfındaki F.N. isimli kız öğrenciyi pis olmakla suçlayıp önce kazağını, sonra pantolonunu çıkarmış ve tüm sınıf önünde ‘Görüyorsunuz bunun iç çamaşırı bile pis’ diyerek rencide etmiş. Sonra da kafasını tahtaya vurmuş.”

Bunun üzerine müdürle konuşan veli, başka öğrencilerden de durumu doğrulattığını savundu. Mağdur öğrencinin ailesine de durumu bildirdiğini anlatan veli, dilekçe vererek öğretmen hakkında şikayetçi olduklarını ifade etti.

Müfettiş Görevlendirildi

Konuyla ilgili dilekçe önce okul yönetimine, sonra da Muratpaşa ilçe ve il milli eğitim müdürlüğüne iletildi. Olayı araştırması için müfettiş görevlendirildi. Soruşturma yedi aydır sürüyor. Öğretmense görevine devam ediyor.

Veli, olayın üzerinin kapatılma endişesi de taşıdığını aktardı: “Söz konusu öğretmenin eşi İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürü olduğu için konunun kapatılabileceğini söylediler. Biz ise konuyu takip etmekten vazgeçmedik.”

Öğretmen Kendini Savundu

Öğretmen D.L. ise kendisini “Öğrencinin düğmesi kopunca pantolonu düştü” diyerek savundu ancak veliler okulun güvenlik kamerasından F.N.’nin o gün eşofman giymiş olduğunu belirledi.

Okul Müdürü Mehmet Ali Çakır, velilerin şikayetlerini ilgili makamlara ilettiklerini, olay soruşturma aşamasında olduğunu için fazla bilgi veremeyeceğini belirterek, “Eğer gerçekten bu olaylar yaşandıysa gereği yapılır” dedi.

Vali Yardımcısı Hüseyin Ece de soruşturmanın devam ettiğini anlatarak “Hiçbir çocuğumuza şiddet veya taciz uygulanmasına izin vermeyiz” ifadelerini kullandı.

yukarı çık
0
Paylaşım