Menu
RSS

Antalya'da Kapkaç ve Hırsız Şüphelisi 2 Kişi Yakalandı

Antalya'da Kapkaç ve Hırsız Şüphelisi 2 Kişi Yakalandı

Antalya'da, kapkaç, yağma ve hırsızlık suçundan aranan 2 kişi yakalandı. Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 28-30 Ağustos tarihlerinde Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinde meydana gelen 4 ayrı kapkaç, bir yağma ve bir hırsızlık olaylarına ilişkin çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalarda olayları gerçekleştiren şüphelilerin kimliklerin belirleyen ekipler, zanlılardan Y.T. ve H.E'nin 31 Ağustos Çarşamba günü Yener Ulusoy Bulvarı'nda 2. el cep telefonu alım satım işi yapan bir telefoncuya "Kapkaç ve Yağma" sureti ile elde ettikleri telefonları satmak istedikleri bilgisine ulaştı.

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Y.T ve H.E'nin kapkaç, yağma ve hırsızlık olmak üzere 6 olaya karıştıkları tespit edildi.

Şüphelilerin parçalanmış aile çocuğu oldukları, herhangi bir işte çalışmadıkları, kalacak yerlerinin olmadığı, park ve bahçelerde yatıp kalktıkları, gerçekleştirdikleri eylemlerden dolayı elde ettikleri paralarla uyuşturucu madde alıp kullandıkları belirlendi.

Zanlıların iyi derecede motosiklet kullandıkları için yakalanmayacaklarını düşünerek eylemlerinden sonra süratle başka bölgelere kaçtıkları tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 zanlı, adliyeye sevk edildi. Kaynak: AA

yukarı çık
0
Paylaşım