Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Hırsızlık Çetesine 2 Yeni Gözaltı

Antalya’da Hırsızlık Çetesine 2 Yeni Gözaltı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir ayda 8 evden hırsızlık yaptığı iddia edilen ve polisin operasyonuyla yakalanan 8 şüphelinin ardından 2 şüpheli daha yakalandı. Alanya'da bir ayda 8 ayrı evden aynı tekniklerle hırsızlık yapıldığının tespit edilmesi üzerine Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı düğmeye bastı.

Savcılık koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri hırsızların peşine düştü. Hırsızlık olaylarının olduğu bölgelerdeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin 34 HH 7466 plakalı otomobille Alanya'da gezdiği bilgisine ulaştı.

Ekipler, şüphelilerin bulunduğu aracı kısa kovalamaca sonucu ilçe girişinde yakaladı. Araçta bulunan A.S. (27), Y.G. (21), Ö.M. (20) ve O.Ç. (20) gözaltına alındı.

Şüphelilerin ifadesinden yola çıkan polis, hırsızlık olayının diğer şüphelileri Ö.M. (25), M.Ş.M. (20), F.G. (21) ile M.B.'yi (20) de bir işyerine yapılan baskında gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalarda ise 15 cep telefonu, çeşitli markalarda 12 kol saati, kurusıkı tabanca, kurusıkıdan bozma tabanca, ruhsatsız av tüfeği, Kalaşnikof olarak bilinen AK-47 tüfeğe ait 5 mermi bulundu.

Geçen 25 Kasım'da adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ö.M. (25), adli kontrol şartıyla serbest kalırken, diğer 7 şüpheli ise Alanya sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 Yeni Gözaltı

Soruşmayı derinleştiren ekipler, hırsızlık olaylarına karışan Faruk B. (29) ile Ş.Ü.'yü (17) de şüphe üzerine durdukları otomobilde yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelilerin yapılan üst aramasında ise hırsızlık yaparken kullandığı değerlendirilen çoraplar, kapı açmaya yarayan plastik kart ve birçok anahtar bulundu. Gözaltına alınan Faruk B. ve Ş.Ü. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım