Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Hal Esnafından Büyükşehir’e Tahliye Tepkisi

Antalya’da Hal Esnafından Büyükşehir’e Tahliye Tepkisi

Antalya Toptancı Hali'nde tarım ürünleri satan Mustafa Çelik, 22 yıldır kiracısı olduğu Büyükşehir Belediyesi'nin, kendisini iş yerinden haksız yere tahliye ettiğini iddia etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toptancı Hali'ndeki iş yerinde 22 yıldır kiracı olarak tarım ürünleri malzemeleri satan Önder firmasının sahibi Mustafa Çelik'i sabah saatlerinde tahliye etmeye başladı.

Polis ve zabıta ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı tahliye çalışmasına, belediye ekiplerinin yanı sıra Kepez Kaymakamlığı çalışanları katıldı. Büyükşehir Belediyesi işçileri, belediye ait kamyonlarla ürünlerin tahliyesini gerçekleştirdi.

Belediye yetkilileri tahliyenin yargı kararıyla gerçekleştirildiğini belirterek, herhangi bir usulsüzlük olmadığını dile getirirken, kiracı Mustafa Çelik tahliyeye tepki gösterdi. Belediyenin 97 dükkan için açtığı ihaleye fesat karıştırıldığına yönelik dava açtığını belirten Çelik, Büyükşehir Belediyesi'nin tahliye kararının da mahkemelik olduğunu söyledi.

Mahkemenin tahliye kararında yürütmeyi durdurma kararı verdiğini kaydeden Çelik, belediyenin yürütmeyi durdurma kararını temyize taşıdığını söyledi. Belediyenin bu kararı beklemeden tahliye yaptığını ileri süren Çelik, “Belediye bir gün daha beklese kendim tahliye edecektim. Ayrıca yarın bu davanın duruşması vardı" diye tepkisini dile getirdi.

'Yasal Açıdan Sıkıntı Yok'

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise yasal açıdan bir sıkıntı olmadığını dile getirdi. 96 kiracının yapılan ihaleye katılarak yıllık 15 bin kira + KDV'yi kabul ettiğini dile getiren yetkililer, Çelik'in ihaleye katıldığını, ancak sözleşmeyi imzalamadığını kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım