Menu
RSS

Antalya’da Demre Çayı'na Köprü

Antalya’da Demre Çayı'na Köprü

Antalya'nın Demre ilçesindeki Demre Çayı üzerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir köprü yaptırıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Demre'yi Kaş'ın Kasaba, Dirgenler ve Karadağ mahallelerine bağlayan yoldaki

Demre Çayı üzerine yeni bir köprü inşa edildi. Demre Çayı'nın Kasaba Deresi ile Karadağ Deresi'nin birleştiği noktaya yapılan köprü 46 metre uzunluğunda. Köprü için Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından 750 bin lira harcama yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, "Demre'yi, Kaş'ın Kasaba bölgesindeki mahallelerine bağlayan yolda, köprünün yapıldığı bölgede büzden bir köprü vardı. Kışın bu yolda yoğun yağışlarda ulaşım sık sık duruyordu.

Köprünün hizmete girmesiyle bu yolda kesintisiz ulaşım sağlanmış oldu. Kaş'a bağlı bu üç mahallede seracılık çok yaygın. Burada üretilen ürünlerin büyük bölümü Demre Toptancı Hali'ne geliyor.

Bu yolun 18 kilometrelik bölümünü yeniden asfaltladık. Bazı bölümlerde bozulma var. Yaz döneminde yolda yeni bir çalışma yapılacak" dedi

yukarı çık
0
Paylaşım