Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Cinayet Girişimine 8 Yıl 4 Ay Hapis

Antalya’da Cinayet Girişimine 8 Yıl 4 Ay Hapis

Antalya’nın Kemer ilçesinde Yafes Murat Dincel'e silahlı saldırıdan yargılanan Osman Söyler, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan 8 yıl 4 ay hapse mahkum edildi. Olayı azmettirdiği iddia edilen Yunus Kalkancı ile diğer sanıklar ise beraat etti.

Kemer'de 2012 yılı eylül ayında Yunus Kalkancı adlı tekneci silahlı saldırı sonucu yaralandı. 20 Şubat 2013 tarihinde, Yunus Kalkancı ile husumetli olduğu iddia edilen 48 yaşındaki Yafes Murat Dincel de silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Dincel, ağır yaralandı.

Saldırıyı Yunus Kalkancı'nın azmettirmesiyle Osman Söyler'in gerçekleştirdiği iddia edildi. Olayla ilgili biri müşteki sanık 7'si de sanık olmak üzere 8 kişi hakkında Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Yafes Murat Dincel'i öldürmeye teşebbüsten yargılanan Söyler, “Ben kimseyi yaralamadım. Benim tetikçiliğe ihtiyacım yok. Olayın tanıkları da beni görmediklerini beyan etmektedir" dedi. Söyler'in avukatı Aysun Songur da olayın tasarlayarak adam öldürme suçuyla ilgisi olmadığını iddia etti.

Saldırıyı azmettirdiği iddia edilen Yunus Kalkancı ile suç işleme kararına takviyede bulunduğu öne sürülen sanıklar Ahmet Sarıgöz, Metin Bakkal, Okan Usal ile Tarkan Güneş ile Yunus Kalkancı da olayla ilgileri olmadığını söyledi.

Mahkeme, Yafes Murat Dincel'i tasarlayarak öldürmeye teşebbüs suçundan Osman Söyler'i 8 yıl 4 ay hapse mahkum etti. Sanığa ruhsatsız silah kullanmaktan 10 ay hapis ve 500 lira adli para cezası verildi. Mahkeme, olayı azmettirdiği iddia edilen Kalkancı ile diğer sanıkların beraatine hükmetti.

yukarı çık
0
Paylaşım