Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya'da CHP, Manavgat’ta Yerel Seçimlere Güçlü Giriyor

Antalya'da CHP, Manavgat’ta Yerel Seçimlere Güçlü Giriyor

CHP Manavgat’ta 31 Mart 2019 yerel seçimlerine gümbür gümbür giriyor. Parti yönetimi ve Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 14 kişilik “Yerel Seçim 2019 Seçim Komitesini” basına ve kamuoyuna tanıttı. Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Örgütü ve Belediye Başkanı Şükrü Sözen,

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için oluşturdukları 14 kişilik “Yerel Seçim 2019” Seçim Komitesi’ni düzenledikleri kahvaltılı toplantıyla basına ve kamuoyuna tanıttı.

Toplantıya  CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve seçim komitesi üyeleri katıldı.

Manavgat yerel basınının büyük ilgi gösterdiği toplantıda, Cumhuriyet Halk Partililer sergiledikleri birlik ve beraberlik görüntüsüyle yerel seçimlere gümbür gümbür girdiklerinin mesajını verdi. 

Başkanlığını Mustafa Ünal’ın üstlendiği deneyimli 14 kişilik “CHP Yerel Seçim 2019 Seçim komitesi” şu isimlerden oluştu; “Mustafa Ünal, Abbas Tarakçı, Asım Bozkurt, Ali Sırcan, Akay Şenel, Makbule Güneylioğlu, Duran Yılmaz,

Naci Doğan, Mustafa Keçer, Rahmi Arslan, Ahmet Özen, Yusuf Duran, Osman Duran ve Mustafa Güner”

“Kadromuz İle Zafere İmza Atacağız”

Açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, belirlenen Seçim komitesi ile yeniden zafere imza atacaklarını söyledi. Coşar, “Bugün burada toplanma amacımız seçimde yönetim kurulu, kadın kolları,

gençlik kolları ve ana kadro ile bir araya gelmek ve seçim komitemizi tanıtmaktır. Seçimi yürütecek 14 kişilik seçim komitesi ile süreç başladı. Bizler kadromuz ile zafere imza atmak için çalışacağız.

Geçen hafta adaylık açıklamamızı sevgi seli ile büyük halk buluşması tadında gerçekleştirdik. Başkan Şükrü Sözen 10 yılda yaptıkları ile kente bir çok değer kazandırdı. Rant bölgelerine sahip çıktı, kenti yaşanılabilir kılmak için çalıştı.

Şimdi yeniden halkından aldığı güçle yönetime talip oldu.  Sözen yeni dönemde, yeniden kente büyük kazanımlar sağlayacaktır. Barış ve huzur içerisinde hayırlı bir seçim dönemi diliyorum. 

Ankara’da yaşanan tren kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Ünal; “Ekip Olarak Seçime Hazırız”

Seçim Komitesi Başkanı Mustafa Ünal da ; “Yine bir seçim arifesinde biz ekip olarak seçime hazırız. İlçe örgütümüz, kadın kollarımız, gençlerimizle birlikte en iyi şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Yıllardır seçimi başarıya taşıyan ekibimize canı gönülden inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sözen; “İnanan, El Ele Çalışan Güçlü Ve Deneyimli Ekibiz”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise konuşmasında; “Öncelikle Ankara’da yaşanan tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum.

Tüm milletimizin başı sağ olsun. Bugün, aile mevhumu kriteri ile güzel, inanan bir ekip ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum.  İyi ki yeniden bu ekiple yola çıkma fırsatı yakaladım.

Yola çıkmanın belli kriterleri vardır; bunlardan aslolan ana duasıdır, annemizin duasını aldık. Daha sona parti istişaresidir, onu da gerçekleştirdik.  Değerli büyüklerimizin düşüncelerini almaktır, onlarla da konuştuk. 

Halkın karşısına çıkmak, onlardan destek almaktır, bunu da coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Seçime çıkılacak kadronun oluşmasıdır, kadromuzu da en başarılı şekilde oluşturduk.

Bunları basınla paylaşmak, halka duyurmaktır, değerli basınımızla da bugün bir araya geldik, hepsini tamamlamış olduk. Manavgat’ımız dev bir kent. Çok hızlı ivme yakalayan, çağdaşlaşan, kendini yenileyen bir kent.

Tek başına bu çıkış ivmesini taşımak çok zor. Bunun için sizin yanınızda olduğunu hissettirecek kadrolara ihtiyacınız var. Burada oluşumuzun ana düşüncesi Manavgat’ı seviyor, ülkemizi seviyor, sorumluluktan kaçmıyor olmamız.

Beraber kenti paylaştığımız o insanlara hala eksilmeyen enerjimiz, bilgi birikimimiz, tecrübemiz ile bir dönem daha hizmet etmeye hazırız.  Basınımıza da bugün için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar.

Manavgat’ın sorumluluğunu birlikte üstlendik. Çıktığımız yolun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Basın mensuplarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Burada olan ve olamayan bütün partili değerlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki 31 Mart 2019 seçimlerinin hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından ise Başkan Şükrü Sözen, seçim komitesi üyeleri, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri ile birlikte fotoğraf çekimi yaptırdı.

yukarı çık
0
Paylaşım