Menu
RSS

Antalya’da Cezaevinden Çıktı Suçüstü Yakalandı

Antalya’da Cezaevinden Çıktı Suçüstü Yakalandı

Antalya’da hırsızlık için girdiği işletmede suçüstü yakalanan 32 yaşındaki Namık Küçük'ün, kısa süre önce cezaevinden çıktığı ortaya çıktı. Olay, sabaha karşı Muratpaşa İlçesi Sinan Mahallesi Arık Caddesi üzerindeki bir fastfood işletmesinde meydana geldi.

İşletmenin kapısını açmaya çalışan eldivenli kişiyi görenler durumu polise bildirdi. Kısa sürede verilen adrese gelen Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Yenikapı Polis Merkezi Amirliği Suç Önleme Ekibi, içeride yazar kasa başındaki Namık Küçük'ü suçüstü yakaladı.

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞ

Zanlı Küçük'ün bir süre önce yine hırsızlık olayından ceza aldığı ve Bursa'daki cezaevinde cezasını çektikten sonra yeni serbest kaldığı ortaya çıktı.

Elleri kelepçelenip ekip aracına alınan Küçük, “İçeride hırsızlık mı yapıyordun?" sorusuna onaylar nitelikte başını salladı.

Polisin haber vermesi üzerine işletmesine gelen 28 yaşındaki Aliş Yıldırım, çalınan herhangi bir şey olup olmadığını kontrol etti.

Çalınabilecek sadece bir dizüstü bilgisayar olduğunu belirten Yıldırım, “Herhangi bir şey alınmamış. Sağ olsun polislerimiz suçüstü yakalamış. Değerli pos makinemiz ve yazar kasamız vardı. Birkaç da defterimiz vardı" dedi.

Namık Küçük, sağlık kontrolünün ardından ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

yukarı çık
0
Paylaşım