Menu
RSS

Antalya'da Aşırı Hız Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Antalya'da Aşırı Hız Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Antalya’da, turşu yüklü minibüsün aşırı hız nedeniyle refüje çarparak devrilmesi sonucu sürücü 26 yaşındaki İbrahim Tatar ağır yaralandı, yolcusu 34 yaşındaki Okay Binici ise yaşamını yitirdi. Muratpaşa İlçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki kaza saat 04.00 sıralarında meydana geldi.

Metin Kasapoğlu Caddesi'nden Lara istikametine seyreden İbrahim Tatar'ın kullandığı 07 JJ 880 plakalı turşu yüklü minibüs, İsmet Gökşen Caddesi Dedeman Kavşağı'na geldiği sırada, iddiaya göre aşırı hız ve refüj sulaması nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs önce refüje sonra da refüjdeki palmiye ağacına çarparak devrildi.

Kazanın şiddetiyle minibüsteki turşu bidonları ve aracın kopan orta kapısı yola savruldu.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis yolu çift taraflı trafiğe kapatırken sağlık görevlileri araçtaki sürücü İbrahim Tatar ve yolcusu Okay Binici'ye müdahale etti.

Çeşitli yerlerinden yaralanan İbrahim Tatar ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedaviye alınırken, Okay Binici'nin ise yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Okay Binici'nin cenazesi Akdeniz Üniversitesi Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Kaza nedeniyle bir süre çift yönlü trafiğe kapalı kalan yol, kamyonetin ve çevreye saçılan turşu bidonlarının belediye ekiplerince kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım