Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da Arkadaşını Dövüp 20 Bin TL’sini Parasını Gasp Ettiler!

Antalya’da Arkadaşını Dövüp 20 Bin TL’sini Parasını Gasp Ettiler!

Antalya’da, gece evine girdikleri A.Ç.'yi darp ederek 20 bin TL'sini gasp ettiği iddia edilen arkadaşları K.A. ve F.Ş. tutuklandı. Kepez İlçesi Beşkonaklılar Mahallesi'nde oturan A.Ç., 29 Eylül gecesi evine giren iki kişi tarafından darp edilip 20 bin TL'si gasp edildi.

Polise başvuran A.Ç., kendisini darp edip parasını gasp edenlerin arkadaşları K.A. ve F.Ş. olduğunu belirterek şikayetçi oldu.

Sabah saatlerinde K.A. ile bir bankaya gittiğini, 25 bin TL kredi çektiğini anlatan A.Ç., polise verdiği ifadesinde, eve geldiklerini, bu sırada rahatsızlandığını, yardım istediği K.A. ve F.Ş. tarafından saat 20.00 sıralarında hastaneye götürüldüğünü belirtti.

Tedavisinin ardından taburcu edildiğini kaydeden A.Ç., parkta oturdukları sırada gelen sivil polisin kimlik kontrolü yaptığını, cebindeki kabarıklık üzerine şüphelenen ekiplerin sorması üzerine parayı çıkarıp gösterdiğini söyledi.

Bu esnada F.Ş.'nin de parayı gördüğünü vurgulayan A.Ç., "Gece K.A. ve F.Ş. önceden temin ettikleri yedek anahtarlarla evime girdi. Beni darp ederek paramı gasp etti" dedi.

Şikayet üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, K.A. ve F.Ş.'yi gözaltına aldı. Yapılan üst aramalarında F.Ş.'nin üzerinde 8 bin 360 lira ele geçirildi.

F.Ş. verdiği ifadesinde olayı K.A. ile birlikte gerçekleştirdiklerini itiraf etti. A.Ç.'nin oturduğu evin elektriğini keserek yedek anahtarla eve girdiklerini belirten F.Ş, "Parayı alarak K.A.'ya ait motosikletle kaçtık.

K.A. bana bir tomar para verdi. Yarısı da onda kaldı" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

yukarı çık
0
Paylaşım