Menu
RSS

Antalya'da Afet Mağdurlarına Müjde

Antalya'da Afet Mağdurlarına Müjde

Antalya ve ilçelerinde son aylarda aşırı yağışlar nedeni ile meydana gelen afet felaketlerinde zarar gören vatandaşlara yaklaşık 7 milyon TL yardım yapılacak.

Antalya merkez ve bazı ilçelerde farklı zamanlarda meydana gelen fırtına ve şiddetli yağmurdan etkilenen vatandaşların yaraları Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından sarılıyor.

Doğal afetten zarar gören ev, işyeri, sera ve tarım arazilerinde hasar tespit çalışmaları tamamlandı.

Yardım Eli Antalya'da

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, doğal afetten zarar gören Finike, Aksu, Manavgat, Demre, Alanya, Kumluca ve Konyaaltı ilçelerine toplamda 6 milyon 662 bin 750 lira yardım yapılmasına karar verildi.

Açıklamada ayrıca genel hayatı olumsuz etkileyen etkili yağış ve kuvvetli fırtınanın meydana getirdiği kesin hasarlı, yol ve köprülerin yapım ve bakımları ile enerji hatlarındaki arızaların giderilmesi ve genel hayatın normale döndürülmesine yönelik çalışmaların Antalya'da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının tüm personeli ve çok sayıdaki iş makineleri ile aralıksız, üstün görev ve sorumluluk anlayışı içerisinde yapıldığı kaydedildi.

yukarı çık
0
Paylaşım