Menu
RSS

Antalya'da Adam Kaçırma İddiası

Antalya'da Adam Kaçırma İddiası

Antalya’da, polis gibi davranarak silah zoruyla K.Ç.'yi kaçırmaya çalıştığı iddia edilen 5 kişi tutuklandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Manisa'da bir zeytin firmasında Türkiye Satış Koordinatörlüğü yapan K.Ç.'nin,

21 Mart'ta Muratpaşa İlçesi Güzeloluk Mahallesi'nde aracına bilerek çarptıktan sonra araçlarından polis yeleği ve silahlarla inen şahıslar tarafından darp edildi.

Silah kabzasıyla vurularak yaralanan K.Ç., şüpheliler tarafından aracına bindirildi.

K.Ç., götürüldüğü yerde bir başkasının alacağı tahsil edilmeye çalışıldıktan sonra, ertesi gün akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

K.Ç.'nin şikayeti üzerine şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, olayın azmettiricisi H.G. ile müştekiyi telefonda tehdit eden H.Y. ve eylemin içerisinde yer aldıkları tespit edilen O.Ç, İ.Ç, A.C.K, H.D, M.G. ve A.Y. İstanbul, İzmir ve Manisa'da yapılan eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Yakalanan şüphelilerden O.Ç. ve oğlu İ.Ç.'nin müşterek kaldıkları adreste yapılan aramada, olayda kullanılan 1 kuru sıkı tabanca, üzerinde 'Mali Şube Polis' ibaresi yazılı 2 polis yeleği, 2 telsiz, 1 kelepçe ve anahtarı, içerisinde müşteki K.Ç.'ye ait kimlik ve adres bilgileri yazılı ajanda, 2 fosforlu yelek ele geçirildi. Şüpheli A.C.K'nin üzerinde de 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ve 1 boş şarjör bulundu.

Şüphelilerden H.Y, İ.Ç. ve A.Y. ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet savcısının talimatı ile serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen H.G, O.Ç, A.C.K, H.D. ve M.G. tutuklandı.

yukarı çık
0
Paylaşım