Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya’da, 70 Yaşındaki CHP’li Seçim Çalışmalarında Aktif Yer Alıyor

Antalya’da, 70 Yaşındaki CHP’li Seçim Çalışmalarında Aktif Yer Alıyor

Antalya'nın Merkez Kepez ilçesi Dokuma semtinde oturan 70 yaşındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Hasan Tan, 24 Haziran seçimleri için, en az gençler kadar çalışarak, partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye destek istiyor.

Hasan Tan, her sabah CHP Kepez İlçe Başkanlığı binasına herkesten önce gelerek, dağıtacağı broşür ve bildirileri alarak, sokaklara çıkıyor.

Kepez esnafı ve sokaktaki vatandaşlara partisinin ve Muharrem İnce'nin broşürlerini dağıtan Hasan Tan, 24 Haziran'daki seçimin önemine işaret etti. Broşür dağıttığı vatandaşlarla kısa sohbetler yaparak,

CHP'nin hedef ve programlarını anlatan, 16 yıllık AK Parti iktidarının Cumhuriyet'in temel değerlerine, bürokratik yapıya, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin işleyişine, ekonomiye verdiği tahribatı dile getiren Hasan Tan,

artık AK Parti iktidarının sonuna gelindiğini söylüyor.

CHP Kepez İlçe Örgütü yöneticilerinden Necdet Karakaya, Hasan Tan'ı yıllardır tanıdığını belirterek, "Düşünün ki Hasan Tan abimiz 70 yaşında. Her gün özenle giyinip, traş oluyor ve gülümseyerek parti binasından içeri giriyor.

O Dokuma semtinin beyefendisidir. Onunla konuştuğumuzda Cumhuriyet tarihi ve CHP'nin geçmişiyle ilgili önemli bilgiler alıyoruz" dedi.

Karakaya, Hasan Tan'ın bugünlerde müthiş heyecan ve umut içinde parti için çalıştığına değinerek, "Hasan Amca'nın içi içine sığmıyor. Öyle ki torunları yaşındaki gençlere taş çıkartırcasına broşürleri sokak sokak, cadde cadde dağıtıyor.

Kendisini çok yormamasını istediğimizde 'Ben sizin gibi yaşlanmadım henüz, daha yapacak çok işimiz, göreceğimiz daha güzel günlerimiz var" diyor" diye konuştu.

Önemli Ziyaretler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, İl Başkanı Ahmet Kumbul, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Milletvekili Adayları Sevgi Doğan, Vahap Tuncer ve Özlem Şahin Alevi Kültür Dernekleri, Tunceliler Vakfı, Çorumlular Derneği,

Erzincan Fırat Boyu Derneği ve Burdurlular Derneğini ziyaret ettiler.

Çetin Osman Budak ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, Antalya’da birlik bütünlük ve huzur içerisinde yaşanması gerektiği vurguladı. Budak, bunun demokratik bir ortamda ve adalet içerisinde sağlanabileceğine dikkati çekerek,

"Bu ortamın CHP iktidarı ile sağlanabileceği ifade etti.

16 Yıldır Aynı Filmi İzliyoruz

CHP Antalya 6'ıncı sıra Milletvekili Adayı Figen Albuga Çalıkuşu Kepez’de sürdürdüğü seçim çalışmalarında, CHP Kepez İlçe Örgütü ile beraber esnaf ziyaretleri yaptı ve vatandaşlarla buluştu.

Esnaf ve vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını dinleyen Çalıkuşu, “16 yıldır aynı filmi izliyoruz ve durumumuz ortada. Bize bir şans verin.

Muharrem İnce ve CHP gelecek ve ekonomimiz başta olmak üzere tüm sıkıntılarımızı hazırladığımız politikaları uygulayarak düzelteceğiz” dedi.

Çalıkuşu Kepez’deki ziyaretlerinin ardından Antalya Eczacı Odası’nda eczacılarla bir araya geldi. Antalya Eczacı Odası Başkanı Mehmet Ertekin ve yönetim kurulu üyeleri Çalıkuşu'na eczacıların yaşadığı sıkıntıları aktardılar ve

Türkiye’nin bir ilaç sıkıntısının eşiğinde olduğunu belirttiler.

Adaylar Tam Takım Sahada

CHP Antalya milletvekili adayları, kentin tamamına yayılarak, sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar aralıksız çalışarak, CHP ve Muharrem İnce'yi anlatıyor.

CHP milletvekili adayları bugünkü (6 Haziran Çarşamba) çalışmalarını şu ilçelerde sürdürecek.

Çetin Osman Budak ve Özlem Şahin Aksu'da, Niyazi Nefi Kara, Sibel Gezen ve İsmail Hakkı Gül Konyaaltı'nda, Rafet Zeybek, Sevgi Doğan ve Kemal Bilal Öner, Manavgat'ta, Aydın Özer ve Tuncay Ercenk Elmalı'da, Cavit Arı,

Şengül Yeşildal ve Ali Takavut Alanya'da, Figen Çalıkuşu ve Nazmi Gündüz Korkuteli'de, Nusret Bayar ve Vahap Tuncer de Demre'de vatandaşlarla bir araya gelecek.

yukarı çık
0
Paylaşım