Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Antalya CHP Konyaaltı Adayı Esen’e Derneklerden Tam Destek

Antalya CHP Konyaaltı Adayı Esen’e Derneklerden Tam Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen dün dernek ziyaretlerinde bulundu. Ziyaret ettiği kurumlar Esen’i oldukça sıcak karşıladı ve kendisine sonuna kadar destek vereceklerini belirttiler.

CHXP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen dün ziyaret ettiği derneklerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esen ziyaret ettiği kurumlara “Belediyeler vatandaşlara eşit hizmet sağlamak zorundadır.

Bizler bu hizmeti sağlarken Partimizin ilkelerinden asla ayrılmayacağız ve Cumhuriyet Halk Partisi bu işi gerçekten adaletli yapıyor düşüncesini bir kez daha ortaya koyacağız. Sizlerin katkıları ve desteğiyle Konyaaltı’nda oylarımızı

daha da yükseğe taşıyacağımıza ve Büyükşehir’i yeniden kazanacağımıza yürekten inanıyorum” dedi

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şube Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen’in ilk olarak Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şube Yönetimini ziyaret etti.  Ziyarette Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkanı Ercan Geçmez,

Genel Sayman Binali Efe ve Antalya Şube Başkanı Nurettin Erdoğan, Halkevleri Antalya Şube Başkanı Kutay Meriç ile Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.  HBAKV Genel Başkanı Ercan Geçmez, ” Cumhuriyet Halk Partisine ciddi destek veren topluluğuz.

Bu sebeple de Antalya ve Konyaaltı’nda sizlere her zaman destek vereceğiz” dedi.

Esen, “Aleviler bu coğrafyada tarih boyunca her zaman aydınlanma hareketinin en önemli öncüleridir.  Alevileri, siyasette göreve gelince değil, ondan daha önce de farkındaydık ve bundan sonrada farkında olacağız.

Farkındayız çünkü bütün siyasilerin görevidir.  Hem Partim hem de biz bu bilinçteyiz bundan sonra da bu şekilde devam ederek. Dili, dini, ırkı, ne olursa olsun herkese eşit hizmet vermek zorundayız.

Göreve geldiğimizde de bu şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.  Konyaaltı’nda oylarımızı daha da yukarıya taşıyarak, hem Konyaaltı’nı hem de Büyükşehri kazanacağız. Bu anlayışı İlçemizden başlayarak Antalya’ya ve Türkiye’ye yayacağız” dedi.

Geçmez,  “ Hukukun ve Demokrasinin üstün olduğu bir düzene kavuşmak için yoksulluğun, yoksulluğun, kadın cinayetlerinin ve emek hırsızlığının karşında her zaman solun bir alternatif olması gerektiğini ve bu anlamda solun önünün açık olduğunu” belirtti.

Alevi Kültür Derneği Antalya Şube Ziyareti

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ziyaretinden sonra Alevi Kültür Derneği Antalya Şubesini de ziyaret eden Esen’i Dernek Başkanı Hasan Kaya, Kadın Kolları Başkanı Selvet Yeke, Erzincanlılar Derneği Başkanı Namık Karasu ve

Amasya Merzifonlular Derneği Başkanı Hüseyin Bambal karşıladı.

Esen, ziyarette desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti. Alevi Kültür Derneği Başkanı Hasan Kaya; Bundan sonra yapılacak olan el ele vererek çalışmak olduğunu, bundan sonra da her zaman yanında olduklarını belirtti.

Alevi Kültür Derneği Konyaaltı Şube Ziyareti

Ziyaretlerin son durağı Konyaaltı Alevi Kültür Derneği olan Semih Esen’i dernek üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Abidin Şahin; Bizlere sağladıkları katılardan dolayı Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz. Semih Esen şu an İlçemizin Belediye Başkan adayı olmuştur. Bizler Başkan Adayımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Çalışmalarında da destek olacağız, dedi. 

Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen ise sözlerine “ Bugün bu tesisi Konyaaltı’na kazandıran, katkı koyan Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz.

Önümüzde ki dönemde de her türlü etkinliklerin gerçekleşmesi için elimizden gelen katkıyı koymaya devam edeceğim” diyerek, sözlerine “Belediyeler vatandaşlara eşit hizmet sağlamak zorundadır.

Bizler bu hizmeti sağlarken Partimizin ilkelerinden asla ayrılmayacağız ve Cumhuriyet Halk Partisi bu işi gerçekten adaletli yapıyor düşüncesini bir kez daha ortaya koyacağız.

Sizlerin katkıları ve desteğiyle Konyaaltı’nda oylarımızı daha da yükseğe taşıyacağımıza ve Büyükşehir’i yeniden kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Dedi. 

 

Konyaaltı Sanayici Ve İşadamları Derneği Ziyareti

Ziyaretlerine Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) ile devam eden Esen’i KONSİAD Başkanı İlhami KAPLAN ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Konyaaltı’nın geleceği için düşüncelerini aktaran dernek başkanı Kaplan Konyaaltı Kent Konseyi’nin işlevsiz kaldığını hatırlattı. Esen ise yeni dönemde birlikte üretip birlikte yürüyeceklerini ifade etti.

yukarı çık
0
Paylaşım