Menu
RSS

Antalya Çanakkaleliler Derneği’nden Çanakkale Ziyaretleri

Antalya Çanakkaleliler Derneği’nden Çanakkale Ziyaretleri

Antalya Çanakkaleliler Derneği Çanakkale’de ziyaretlerde bulundu. Antalya Çanakkaleliler Derneği Başkanı Levent Yılmaz, Turizm Dosyası Web Sitesi sahibi turizm yazarı Halil Öncü ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde başta

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı olmak üzere, Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz ve bölge turizmcileri ile bölge iş adamları ziyaret edildi.

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz’un da bulunduğu Valilik ziyaretinde Antalya Çanakkaleliler Derneği Başkanı Levent Yılmaz, dernek ve Antalya’da yaşayan Çanakkalelilerin memleketlerinin tanıtımı için

yaptıkları çalışmalarla ilgili Vali Orhan Tavlı’ya bilgiler verdi.

Başkan Levent Yılmaz, “Çanakkale Antalyalılar Derneği olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 1500’e yakın üyemiz ile Antalya’da Çanakkale’mizi en iyi şekilde temsil ediyoruz.

Çanakkale ziyaretlerimizde bizleri en iyi şekilde ağırlayan sayın Valimiz Orhan Tavlı başta olmak üzere Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Kemal Dokuz’a çok teşekkür ediyoruz.

Dernek olarak ayrıca Antalyalıları Çanakkale ile buluşturmak adına otobüsler ile binlerce kişiyi Şehitler diyarımıza göndermeye ve taşımaya da devam edeceğiz. Çanakkale’nin isim olarak sadece bilinmesi değil, ruhende yaşanması adına onları Çanakkale’ye taşıyoruz” dedi.

Ziyarette, 2018 Troya Yılı boyunca yapılan etkinlik ve organizasyonların Çanakkale’nin tanıtımına ve turizmine sağladığı katkılarla Troya Müzesi de ele alındı. Yapılan görüşmelerin ardından Vali Orhan Tavlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Başkan Levent Yılmaz ve Halil Öncü, ayrıca Kültür Müdürlüğü ziyaretlerinde, dernek olarak, 18 Mart 2019 tarihinde Antalya’da gerçekleştirmeyi düşündükleri sempozyum hakkında bilgiler verip, destek istediler. Kemal Dokuz,

her zaman bu tür etkinliklerin yanında olduklarını belirterek, gereken desteği vereceklerini belirterek başarı dileklerinde bulundu.

Antalya Çanakkaleliler Derneği önümüzdeki günlerde hayata geçirmeyi düşündükleri “Troya 17” adlı dergi çalışmaları hakkında da, Çanakkale’deki kamu kurum ve sivil toplum örgütleri Başkanları ile bölge iş adamlarına da bilgiler verip destek istediler.

yukarı çık
0
Paylaşım