Menu
RSS

Akdeniz Üniversitesi’nde Kayıtlar Başladı

Akdeniz Üniversitesi’nde Kayıtlar Başladı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) 2016-2017 akademik yılı kayıtları, merkez kampüsü, ilçelerde bağlı fakülte ve meslek yüksekokullarında başladı. Akdeniz Üniversitesi'nde akademik eğitim almaya hak kazanan öğrenciler için kayıt dönemi başladı.

12 Ağustos'ta internet üzerinden kayıt yaptırmayan öğrenciler şahsen kayıtlar bugün başladı. Kayıt işlemleri 19 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, en çok tercih edilen devlet üniversitelerinin başında yer aldıklarını söyledi.

Akdeniz Üniversitesi'ni tercih eden öğrencilere "Hoş geldiniz diyen" Prof. Dr. Ünal, "Eğitim kalitesi, yetkin öğretim üyesi, sanat, spor, kültür ve çok çeşitli kampüs olanakları ile üniversitemizde dünya standartlarında eğitim ve öğretim alacaklar. Diplomalarında Akdeniz üniversitesi yazmasından her zaman gurur duyacakları bir üniversiteyi kazandılar" dedi.

Her zaman öğrenci odaklı bir yönetim sistemi belirlediklerini söyleyen Prof. Dr. Mustafa Ünal, devlet üniversiteleri arasında öğrenci memnuniyet anket sıralamasında dokuzuncu sırada olduklarını, öğrencilerin geri bildirimlerini dikkate alarak ilerleyen yıllarda öğrenci memnuniyetinde birinci olmak istediklerini belirtti. Kaynak: DHA

yukarı çık
0
Paylaşım