Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

AKBB'den Isparta'ya Çevre Sempozyumu

AKBB'den Isparta'ya Çevre Sempozyumu

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından 'Isparta bölgesi çevre sorunları' konulu sempozyum düzenlendi. Isparta'nın Eğirdir ilçesinde gerçekleştirilen panele Vali Yardımcısı Metin Demirel, Kepez Belediye Başkanı ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü, bölge belediye başkanları, akademisyenler, kamu ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Sempozyumda bir konuşma yapan Başkan Hakan Tütüncü, birliğin kapsamındaki illerdeki sorunların çözümüne yönelik 3 yıldan beri önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Birlikten Güç Doğar

Birlik üyesi belediyelerin başkanlarıyla değişik zamanlarda yaptıkları istişare toplantılarında bir araya geldiklerine dikkat çeken Tütüncü, "Toplantılarda müşterek sorunlar üzerinde birlikte düşünüyor ve sorunların çözümünde ortak bir eylem planını harekete geçirebilirlik konusuna kafa yoruyoruz.

Belediyeler güçlerini birleştirir ve sorunlara birlikte eğilirlerse kısa zamanda sorunların çözümünde önemli bir mesafe alınacağına inanıyorum. Aynı zamanda birliğimize üye belediyelerimizin başkanlarıyla bir araya gelmemiz, birlik ve beraberliğimizi de güçlendiriyor" ifadesini kullandı.

Amaç Çevreye Dikkat Çekmek

Tütüncü, sempozyumun bölgenin doğal değerlerinin geleceğe taşınması ve bu değerlerin korunması adına önemli bir çalışma olduğunun altını çizdi. Başkan Tütüncü, sempozyum ile farkındalık oluşturarak Isparta bölgesindeki çevre sorunlarına dikkat çekmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Başkan Tütüncü, sempozyumdan sonra Isparta bölgesi belediye başkanlarıyla Eğirdir Gölü'nün kuş bakışı görüldüğü Akpınar Seyir Terası'nda istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Tütüncü, Isparta ziyaretinin 2'nci günü ise birlik heyetiyle Eğirdir Belediyesi'nin, içerisinde hayvanat bahçesinin de bulunduğu Rüya Park'ta incelemelerde bulundu. Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, parkla ilgili Tütüncü'yü bilgilendirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım