Menu
RSS
Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım’dan Geçmiş Olun Mesajı

Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım’dan Geçmiş Olun Mesajı

AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım yazılı bir açıklama yaparak hortum felaketinden zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu.AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım açıklamasına geçtiğimiz hafta sonu yaşanan hortum felaketi

hakkında bilgiler de verdiği açıklamada; ‘’Şiddetli yağış ve fırtına Kaş, Finike, Demre ve Kumluca ilçelerinde çok sayıda tarım arazisi ve seralar ile deniz kıyısındaki ev ve araçlarda maalesef büyük hasara yol açtı.

Devrilen ağaçlar ve çatılardan kopan parçalar 25 vatandaşımız hafif şekilde yaralandı. Ceviz büyüklüğünde dolunun da etkili olduğu bu ilçelerde tarım arazileri ve seralarımız büyük zarar gördü.

Sahildeki ev ve iş yerlerinden bazılarının çatıları uçtu, aralarında kamyonların da olduğu çok sayıda araç devrildi. Ağaçlardan kopan dallar ile çatılardan düşen parçalar ise etrafa savruldu. 

Finike'de 255 üreticiye ait 1000 dekar tarım alanı, 311 ev ve 30'a yakın araç, Demre'de ise 150 üreticiye ait 660 dekar tarım alanı, 4 ev ve 6 otomobil zarar gördü. Hortum nedeniyle 255 üreticiye ait 800 dekar narenciye bahçesi, 200 dekar örtü altı ve 5 arıcıyla birlikte 1000 dekar alanda hasar meydana geldi’’ diye konuştu.

Başkan Kıvrım ayrıca; ‘’Yaşanan bu afet bizleri gerçekten çok ama çok üzmüştür. Bizim için bu işin en iyi tarafı can kaybı olmaması, yaralılarımızın da çok iyi durumda olmasıdır. Devletimiz, büyük bir devlettir ve yaşanan bu felaketin yaralarını en kısa zamanda saracaktır.

Yaşananların ardından bölgeyi ziyaret eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba, Antalya Valimiz Sayın Münir Karaloğlu, İl Başkanımız Sayın Rıza Sümer, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel de

vatandaşlarımıza moral vererek devletin her zaman milletin yanında olduğunu ifade etmişlerdir. Ben bu felaketten zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yüce Allah milletimizi böyle felaketlerden muhafaza buyursun’’ dedi. 

yukarı çık
0
Paylaşım