Menu
RSS
Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

Prev Next

AESOB İftarında Teröre Lanet

AESOB İftarında Teröre Lanet

AESOB tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Dere ve Türel, terörü lanetleyip Ramazan ayının huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundular. AESOB’a bağlı merkezdeki oda başkanları, yönetim, denetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri iftar yemeğinde buluştu.

Yoğun katılımın olduğu iftar programında konuşan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, terörü lanetleyerek başladığı konuşmasında; “Tüm esnaf camiasının Ramazan ayını kutluyorum.

Bu mübarek ayda yapılacak olan tüm hayır ve dualarında kabul olmasını diliyor ve her anlamda bereketli bir ay geçirmelerini Allah'tan niyaz ediyorum, Davetimize icabet eden yüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Türel de; yaptığı kısa konuşmada Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin çalışmalarını takip ettiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Başkan Dere'nin esnafın sıkıntıları için çözümü için yaptığı çalışmaları yakından biliyorum.

Biz de camiamıza gereken desteği verdik, vermeye devam ediyoruz. Ramazan ayının tüm İslam âlemine huzur ve barış getirmesini diliyorum.” Bu arada Başkan Dere, yoğun programı olmasına rağmen iftara katılan Türel’e teşekkür etti.

İftara, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ve MKYK Üyesi AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci, Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinatörü İsa Akdemir, Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Esnaf Ve Kefalet Kredi Kooperatifleri Başkanları ve kamu kurum kuruluşlarının müdürleri katıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım