Menu
RSS

70 Yaşındaki Adam, Öğrencinin Cep Telefonunu Çaldı

70 Yaşındaki Adam, Öğrencinin Cep Telefonunu Çaldı

Akdeniz Üniversitesi Hastası Göğüs Hastalıkları servisinde, tıp fakültesi öğrencisi Müge Kaya'nın çantasından henüz kimliği belirlenemeyen 65-70 yaşlarından bir kişi tarafından cep telefonu çalındı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, 25 Mayıs Çarşamba günü hastanenin A2 Blok 5'inci katındaki Göğüs Hastalıkları Servisi'nde yılsonu sözlü sınavına girdi.

Sınavdan çıkan tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Müge Kaya, başarısını ve sınav heyecanını yakınlarıyla paylaşmak için çantasına yöneldi, fakat cep telefonunu bulamadı.

Hırsızı Görünce Şoke Oldu

Hastanenin güvenlik görevlilerine durumu bildiren Müge Kaya, kamera kayıtlarını kontrol ettirdi.

Müge Kaya, arkadaşları ve hastane görevlilerinin de bulunduğu salonda, 65- 70 yaşlarında olduğu tahmin edilen kişinin, çantasındaki cep telefonunu aldığını görüntülerde tespit etti.

Yaşlı Hırsız Üzdü

Sınav heyecanı yaşadığı sırada, çantasından telefonunun çalınmasında büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Kaya, hırsızlığı gerçekleştiren kişinin yaşlı biri olması nedeniyle üzüntüsünün daha da arttığını belirtti.

Son sınıf öğrencisi Müge Kaya, "Çok sayıda insanın bulunduğu salonda yaşlı bir adamın umursamazca böylesine bir iş yapması nasıl bir cesaret.

Durumu polise bildirerek şikâyetçi oldum. 70 yaşlarında bir kişinin yatan hasta servisinde bir öğrencinin telefonunu çalması çok üzücü.

Soruşturma esnasında üç gün önce ve iki ay önce de benzer olaylar yaşanmış. Hırsızın yakalanmasını bekliyoruz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım