Menu
RSS

Ebru Gündeş, Özgecan Aslan İçin Söyledi 'Ayrılacağım'

  • Yazan 
Ebru Gündeş, Özgecan Aslan İçin Söyledi 'Ayrılacağım'

Özgecan Aslan bestesi herkesi gözyaşlarına boğdu. O Ses Türkiye'de Özgecan Aslan'ın ailesi konuk oldu. Özgecan'ın babası tarafından bestelenen "Yarın bu şehirden ayrılacağım" adlı şarkı Ebru Gündeş'in sesiyle tüm stüdyoyu ağlattı. O Ses Türkiye'de Özgecan Aslan hüznü herkesi gözyaşlarına boğdu.

O Ses Türkiye'de Özgecan Aslan'ın ailesi konuk oldu. Özgecan'ın babası tarafından bestelenen "Yarın bu şehirden ayrılacağım" adlı şarkı Ebru Gündeş'in sesiyle tüm stüdyoyu ağlattı.TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye programına Mersin'de öldürülen Özgecan Arslan'ın anne ve babası da konuk oldu.

ÖZGECAN'IN BABASI BESTELEDİ

Ebru Gündeş, Özgecan Arslan'ın babasının bestelediği 'Yarın Bu Şehirden Ayrılacağım' isimli Ahmet Selçuk İlkan'ın şiirini seslendirdi.

HERKES GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ebru Gündeş'in seslendirdiği beste stüdyodaki herkesi gözyaşlarına boğdu.

Özgecan'ın babası tarafından bestelenen "Yarın bu şehirden ayrılacağım" adlı şarkı Ebru Gündeş'in sesiyle tüm stüdyoyu ağlattı. O Ses Türkiye'nin bu akşamki bölümüne hunharca katledilen ve Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan'ın ailesi konuk oldu. Özgecan'ın babası tarafından bestelenen "Yarın bu şehirden ayrılacağım" adlı şarkı Ebru Gündeş'in sesiyle tüm stüdyoyu ağlattı.

Yarın bu şehirden ayrılacağım adlı şarkıyı seslendiren Ebru Gündeş, hem tüm stüdyoyu hem de ekranları başında O Ses Türkiye'yi izleyen milyonları ağlattı. Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan tarafından bestelenen ve sözleri de Ahmet Selçuk İlkan'a ait olan şarkı Özgecan'ın başına gelenleri, o günlerde yaşanan büyük acıyı, tüm Türkiye'yi göz yaşlarına boğan olayı ve büyük acıyı bir defa daha hatırlattı.

Özgecan'ın O Ses Türkiye'yi ve Survivor'ı çok sevdiğini söyleyen babası Mehmet Özcan,"Şimdi burada bir çok Özgecan var gibi hissediyorum." dedi. Yaklaşık 2 hafta sonra Özgecan'ın romanı çıkacağını söyleyen babası Özgecanlar Derneği kurulduğunu da yine programda açıkladı.

İşte Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan'ın şarkı ve hikayesiyle ilgili açıklamaları:

"Bu şarkının nasıl gündeme geleceği konusunad biraderimle konuşurken, bir gün sonra Ahmet Selçuk İlkan bey Mersin'de Büyükşehir Belediyesi(nin misafiri olarak bulunacağını öğredim ve bu konuyu Ahmet Bey'e açtım. Sizin bir şiirinizi besteledim, müsaadeniz olursa bu şiirin notalarını yazdıktan sonra çok sevdiğimiz Ebru Gündeş hanımefendinin okumasını istiyorum dedim. O da izin verdi. Nihavent makamında çok güzel bir şarkı. Ebru hanımın da bu konudan haberi olunca beni bizzat kendileri aradılar ve kendilerinden istirham ettim. Kızım Ebru Gündeş'i çok severdi."

Ebru Gündeş'de söylediği şarkının ardından "Ahmet Selçuk İlkan'a, Taşkın Sabah'a ve size teşekkür ediyoruz. Biz Özgecan'ı unutmayacağız, unutturmayacağız" ifadelerini kullandı. Özgecan Aslan'ın annesi Songül Aslan, programda adları anons edildiğinde göz yaşlarını tutamadı.

Yarın bu şehirden ayrılacağım şarkısı, Ebru Gündeş tarafından O Ses Türkiye sahnesinde seslendirildi. Ebru Gündeş'in bu şarkıyı söylemesini özel olarak Ahmet Selçuk İlkan ve Taşkın Sabah'ın rica ettiğini ve Gündeş'in de kendilerini kırmadığını ve okuduğunu söyleyen Özgecan Aslan'ın babası Özgecan'ın başına gelenin başkalarının da başına gelmemesi için hep birlikte mücadele edeceklerini de vurgulad.

O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in söylediği ve sözleri Ahmet Selçuk İlkan'a bestesi ise Özgecan'ın babasına ait olan, Özgecan'ın babasının bestelediği şarkının sözleri şöyle:

Özgecan cinayeti tüm Türkiye'yi ayağa kaldırmış ve günlerce Özgecan'ın acısı ve üzüntüsü yaşanmıştı. Programda da babası tarafından bestelenen ve Ebru Gündeş'in sesiyle "Gezdiğim her yerde hatıran dolu" sözleri herkesi yine ağlattı. Ebru Gündeş de hem şarkıyı söylerken hem de sonrasında göz yaşlarını tutamadı...

O Ses Türkiye'de Özgecan için söylenen "Yarın bu şehirden ayrılacağım" adlı şarkı:

Gezdiğim her yerde hatıran dolu

Bilmem ki ben nasıl unutacağım

Ne yazık bu aşkın yok başka yolu

Yarın bu şehirden ayrılacağım

O mahsun yüzüne son defa bakıp

Bütün anıları sana bırakıp

Bu dertli, bu garip başımı alıp

Yarın bu şehirden ayrılacağım

Aldırma görürsen yaşlar gözümde

Şarkımız olacak yine dilimde

Mektubun cebimde, resmin elimde

Yarın bu şehirden ayrılacağım

Bir kilit vurarak aşka, sevgiye

Bir çizgi çekerek senli maziye

Dönmemek üzere artık geriye

Yarın bu şehirden ayrılacağım

yukarı çık
0
Paylaşım