Menu
RSS

Antalya’da Madalya Hazırlığı

Antalya’da Madalya Hazırlığı

Tayland'da yapılacak Muay Thai Gençler ve Çocuklar Dünya Şampiyonası'na Antalya'da kamp yaparak hazırlanan Türkiye milli takımı, şampiyonada 16 madalya kazanmayı hedefliyor.

Muay Thai Gençler ve Çocuklar Dünya Şampiyonası'na hazırlanan milli takım sporcularının Antalya kampı başladı. 105 ülkeden sporcuların katılacağı şampiyonada Türkiye 32 sporcu ile mücadele edecek.

Tayland'da 24 Ağustos'ta yapılacak şampiyona için milli takım sporcuları 12 antrenör yönetiminde Antalya'da günde çift antrenman yapıyor.

Milli takımda şampiyonaya katılacak sporcular arasında dünya ve Avrupa şampiyonluğunu kazanan sporculardan Bengisu Aytekin, Mehmet Cihan Çeken, Mecit Cihan Çeken, Samet Türker, dünya ikinciliği unvanın sahibi Kerem Şahade, Mehmet Yalçın de yer alıyor.

Muay Thai Milli Takımlar Teknik Direktörü Yılmaz Çeken, Tayland'daki dünya şampiyonasına Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini vurguladı.

Milli takım olarak 105 ülke arasında ilk 4'e girmek istediklerini belirten Çeken, "Sporcularımızın 6'sı altın olmak üzere 16 madalya kazanmasını hedefliyoruz" dedi. Kaynak: DHA

yukarı çık
0
Paylaşım