Menu
RSS

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nde Fırtına Alarmı, Kriz Ekipleri Oluşturuldu

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nde Fırtına Alarmı, Kriz Ekipleri Oluşturuldu

Muratpaşa Belediyesi, Antalya kent merkezinde etkili olan fırtına ve şiddetli yağışın neden olduğu olumsuzluklara karşı kriz ekipleri oluşturdu. Ekipler, su baskınlarına, devrilen ağaç ve tabelalara, uçan çatı, gün ısı ve antenlere müdahale ediyor. Fırtına ve şiddetli yağışın hayatı felç ettiği Antalya'da,

Muratpaşa Belediyesi, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri müdürlükleri başta olmak üzere kriz ve anında müdahale ekipleri oluşturdu. Gece saatlerinden itibaren çalışmalarını sürdüren ekipler, su baskınları, ağaç ve tabela devrilmeleri, uçan çatı, gün ısı ve antenlere müdahale ediyor.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, meteorolojik ihbarlarla birlikte ilçede her türlü olumsuzluğa anında müdahale edebilecek şekilde kriz ekipleri oluşturduklarını söyledi.

Ekiplerin şu ana kadar, Güzeloba, Yıldız, Güvenlik mahallelerinde uçan çatı, gün ısı ve antenlere; Tarım, Meydankavağı mahalleleriyle kentin ana ulaşım akslarından Perge Bulvarı, Şehitler Caddesi ve eski Lara Caddesi'nde devrilen ağaçlara müdahale ettiğini söyledi.

Konuksever, Cumhuriyet, Yıldız mahallelerinde ve Çakırlar Caddesi'nde su baskınlarına müdahale edildiğini aktaran Başkan Uysal, hortumun hasar verdiği Güzelbağ Mahallesi'nde ise çalışmaların sürdüğünü aktardı.

Turunç Masa üzerinden gelen ihbarlara da ekiplerin anında müdahale ettiğini belirten Başkan Ümit Uysal, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün de gıda ve benzeri ihtiyaçlara yönelik çalışma içinde olduğunu belirtti.

Başkan Uysal, "Komşularımız, gördükleri olumsuzlukları veya tehlikeli durumları 444 80 07 numaralı Turunç Masa çağrı merkezine bildirebilir. Bununla birlikte meteorolojik uyarıları da dikkatle takip etsinler. Muratpaşa'mıza, Antalya'mıza geçmiş olsun" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım