Menu
RSS

Destici Antalya’da Konuştu: Cinsel İstismarcılar Ve Teröristler İçin İdam İstiyoruz

Antalya'da partisinin il başkanları ve yerel yöneticileriyle bir araya gelen Büyük Birlik Partisi (BBD) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul'da bir kız çocuğuna yönelik cinsel istismarı hatırlatarak, 'Bu tür suçları işleyen alçakların, cinsi sapıkların mutlaka idam edilmesi gerektiğinin altını bir kere daha çiziyorum.

Türkiye'de idamın iki suç için birincisi cinsel istismar, ikincisi askerimizi, polisimizi, sivil vatandaşlarımızı şehit eden teröristler için geri getirilmesini istiyoruz dedi.

Haberin Videosu:

BBP'nin, il başkanları ve yerel yöneticiler toplantısı, Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı. İki gün sürecek toplantının açılış konuşmasını yapan BBP Genel Başkanı Mutafa Destici, 27 Nisan 2007 e-muhtıranın 12'nci yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, Bundan tam 12 yıl önce 27 Nisan tarihinde seçilmiş sivil hükümete karşı bir e-muhtıra verildi, yani e-darbe yapıldı.

BBP bütün darbelerde durduğu gibi bu darbede de şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın önderliğinde sapasağlam bir kaya gibi durdu ve darbecilere geçit vermeyeceğimizi bir kere daha ortaya koydu dedi.

ÇOCUK TECAVÜZCÜLERİNE İDAMI YENİDEN GÜNDEME GETİRDİ

Bugünlerde hepimizin yüreğini yakan bir hadisenin yaşandığına dikkat çeken Mustafa Destici, 'O da körpecik çocuklarımıza karşı hunharca, alçakça, gaddarca, haince, kahpece gerçekleştirilen cinsel istismarlar, tecavüzler ve ölümler dedi. Son olarak İstanbul'da 5 yaşında bir kız çocuğunun cinsel istismara uğradığını kaydeden Destici, şöyle dedi

Tabii ki yapanı lanetliyoruz. Elbette ki hukukun önüne çıkarılıp gerekli cezayı alma noktasında her türlü işlemin yapılmasının takipçisiyiz. Lakin mevcut kanunlarımızın bu cezanın karşılığını veremediğini düşünmekteyim. ve bu tür suçları işleyen alçakların, cinsi sapıkların mutlaka idam edilmesi gerektiğinin altını bir kere daha çiziyorum.

Biz BBP olarak bu hususla ilgili, yani Türkiye'de idamın iki suç için geri getirilmesi için, birincisi küçük yaşta çocuklarımızın ırzına geçen, onlara cinsel istismarda bulunan, tecavüz eden ve daha sonrada öldüren sapıklar için, ikincisi de bizzat kurşunu sıkıp, bombayı patlatıp askerimizi, polisimizi, sivil vatandaşlarımızı şehit eden teröristler için idam cezasının geri getirilmesini istiyoruz. Bu talebimizi de sadece sözde bırakmadık.

yukarı çık
0
Paylaşım