Menu
RSS

Muratpaşa CHP İlçe Binası’nda Yeni Bir Afiş: Mafyadan 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi Kim?

Muratpaşa CHP İlçe Binası’nda Yeni Bir Afiş: Mafyadan 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi Kim?

Sedat Peker tarafından yayınlanan videolarda bir milletvekilinin 10 bin dolar maaş aldığı söylemi sonrası CHP bu milletvekilinin kim olduğu sorusunu her alanda sormaya başladı. 128 Milyar Dolar Nerede?

Kampanyası sonrası bu günlerde hemen tüm CHP binalarında “Mafyadan 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi Kim?” afişleri asılmaya başlandı.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu soruyu gündeme getirerek “128 Milyar Dolar nerede diye sorduk, cevap vermek yerine afişlerimizi söktünüz.

Susmadık, yine sorduk, cevap alana kadar da soracağız!” dedi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin paylaşımında şunları söyledi:

“Şimdi de soruyoruz MAFYADAN 10 BİN DOLAR ALAN SİYASETÇİ KİM!

Mafyayı bitirdik, 90'lı yılların karanlığına set çektik diye gerim gerim gerinen AKP bütünüyle SİYASET-TİCARET-MAFYA bataklığına saplanmış da haberimiz olmamış!

Düne kadar memleketin her yerinde mitingler düzenlemesine, muhalifleri ölümle tehdit etmesine göz yumduğunuz, aracı olduğunuz, koruma polisi dahi verdiğiniz organize suç örgütü lideri ile bugün ters düşünce bütün pisliğiniz ortaya serildi.

Sedat Peker ile suç ortaklığınızı reddediyorsunuz, sanki o mitingler hiç olmamış gibi davranıyorsunuz. Neyse ki bu sefer "kandırıldık" diye bir açıklama yapmadınız. Sizin kandırılmalarınız yüzünden memleket 20 yılda bataklığa dönüştü!

Konumuza dönelim ve Süslü lakaplı Süleyman Soylu'ya soralım:

Mafyadan 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi Kim?

Bu Siyasetçiyi Siz mi Açıklayacaksınız Yoksa Bir Mafyanın Videosundan Mı Öğreneceğiz? Eğer Öyle İse Sizin O Koltuktaki İşiniz Nedir?”

yukarı çık
0
Paylaşım