Menu
RSS

Mimarlar Odası 48. Dönem Olağan Genel Kurulu’na Antalya Damgası

Mimarlar Odası 48. Dönem Olağan Genel Kurulu’na Antalya Damgası

Mimarlar Odası Antalya Şubesi, tam delegeleriyle katıldığı Mimarlar Odası 48. Dönem Olağan Genel Kurulu’na damgasını vurdu.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi üyesi 11 mimar, Genel Merkez Yönetim Kurulu organlarına seçildi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Genel Merkezi’nin 48. Dönem Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla yapıldı. Ankara’da 14-15-16-17 Nisan tarihleri arasında yapılan Mimarlar Odası Genel Kurul ve Seçimlerini Antalya Şubesi üyesi adayların da yer aldığı mavi liste kazandı.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi, Mimarlar Odası Genel Kurulu’na büyük çoğunluğu gençlerden oluşan 36 delegesinin tamamıyla katılarak genel kurula damgasını vurdu.

Yürütme Kurulu, Onur Kurulu Ve Denetleme Kuruluna Birer Temsilci

Mimarlar Odası Antalya Şubesi, ilk defa bu dönem Merkez Yönetim Kurulu ve tüm organlarında asil ve yedek üyelikleri için adaylar önerdi. Yapılan seçimler sonucunda Mimarlar Odası Antalya Şubesi’nin önerdiği tüm adaylar göreve seçildi. Mimarlar Odası Antalya Şubesi üyesi Serap Kaya,

Mimarlar Odası 48’inci Dönem Genel Merkez Yönetim Kurulu asıl üyeliğine, Engin Timurcan ise Onur Kurulu asıl üyeliğine seçildi.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi üyesi Funda Alyanak Kaya Onur Kurulu yedek üyeliğine, Ayperi Akgül Denetleme Kurulu asıl üyeliğe, Hakan Sönmez Denetleme Kurulu yedek üyeliğe, Deniz Büyükkurt TMMOB Yönetim Kurulu üyeliği adaylığına seçildi. Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Hasan Çerçiler,

Antalya Şubesi üyeleri M. Osman Aydın, Bülent Baykal, Recep Sönmez, Serap Kaya, Deniz Büyükkurt ve Cem Alcan ise TMMOB delegasyonuna seçildi.

Çerçiler: Başarılar Diliyorum

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ilk kez merkez yönetim kurulu organlarında bu kadar yoğun görev alarak büyük başarıya imza attı. Genel kurul sonuçlarını değerlendiren Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Hasan Çerçiler, genel kurulda göreve seçilen yeni yönetime başarı dileklerini ileterek,

“Antalya, genel kurulda tam anlamıyla örnek bir dayanışma gösterdi. Ankara’da yapılan genel kurula Antalya’dan katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum, Genel Merkez Yönetim Kurulu organlarına seçilen tüm arkadaşlarımıza da yürekten başarılar diliyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım