Menu
RSS

Kepez CHP Danışmada Konuşan İlçe Başkanı Kurnaz: Yerinde Durmayan, Çalışan Her İnsan Hata Yapmaya Müsaittir

Kepez CHP Danışmada Konuşan İlçe Başkanı Kurnaz: Yerinde Durmayan, Çalışan Her İnsan Hata Yapmaya Müsaittir

Kepez CHP Danışma toplantısı Kepez Büyükşehir Semtevi’nde yapıldı. Katılımın yoğun olduğu danışma toplantısında açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Önder Kurnaz

“Elbette eksikler, hatalar yapılacaktır, olacaktır da. Çünkü yerinde durmayan, çalışan her insan hata yapmaya müsaittir. Dolayısıyla hiç çalışmayan yerinde duran insan da hata yapmaz.

Bugünkü toplantımızda siz değerli yoldaşlarımızdan beklentimiz;

Varsa eksik gördüklerinizi söyleyerek;

*cesaretimize cesaret

*gücümüze güç katmanız olacaktır” dedi.

Kepez CHP Danışma toplantısı saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması sonrası başladı. İlk konuşmayı ilçe yönetimi olarak geçmişten bu yana yaptıkları çalışmaları özetleyen İlçe Başkanı Önder Kurnaz yaptı. Kurnaz “Danışma kurulları, partililerimizin bir araya geldiği, barışın, sevginin, dostluğun ve eleştirinin,

olduğu bir aile toplantısıdır” dedikten sonra konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugün, gerçekleştirecek olduğumuz danışma kurulumuzda, siz, değerli partililerimizle birlikte olmanın, mutluğunu yaşıyoruz. Danışma kurulları, partililerimizin bir araya geldiği, barışın, sevginin, dostluğun ve eleştirinin, olduğu bir aile toplantısıdır.

Bu kurullar; mevcut yönetimlerin, görev süresinde yapması gerekenleri, eksik kalmış olduğu tarafları, siz değerli partililerimizin söylemleriyle düzeltmek için, tespit edildiği yerlerdir.

Bu sebeple, bu aile toplantımızı biz çok önemsiyor ve danışma kurulunda söz alacak üyelerimize süre kısıtlaması koymayarak danışma kurulunun amacına ulaşmasını temenni ediyoruz. Gerekirse bu kurul sabaha kadarda sürse bizler son konuşmacıya kadar burada olacağız.

Çünkü buradan çıkacak olan sonuç partimizin iktidarı yaşayacağı günlerin ilk adımıdır.

2.5 yıldır, görev aldığımız örgütümüz için, ilk günkü heyecanımızla, çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu görev süremizde, cumhuriyet halk partisi kepez örgütümüzün farklı noktalarında görev alan ve ebediyete intikal eden;

İlçe yöneticimiz Yaşar Ataş’ı,

İsmail Kozak’ı, İbrahim Özcan’ı, İbrahim Çelebi’yi, imam Şimşek’i,

Kadın kolları ilçe başkanlığı yapmış zekiye genç ablamızı değerli Süleyman Göllü öğretmenimizi,

Ve çocukluğu partide geçmiş sevgili yoldaşımız, yol arkadaşımız Gül ustaer’i rahmet ve minnetle anıyorum.

Anıları mücadelemizde yaşayacaktır”

Kurnaz İlçe Yönetimi Olarak yaptıklarını şöyle anlattı: “Tüm dünyayı, etkisi altına alan, covıd-19 pandemi sürecinin etkilerini, bütün dünyada olduğu gibi bizlerde ilçemizde hissettik. Etkilerini başta bilmediğimiz bu süreci, tüm sağlık tehditlerine rağmen halkımıza ve esnafımıza maske ve dezenfektan dağıtımı yaparak geçirdik.

Aynı zamanda pandemi süresi boyunca genel merkezimizin üretmiş olduğu politikaları ilçemizdeki her çevreye ulaştırmaya çalıştık.

♦mahallelerimizde üye toplantıları yaparak komitelerimizi ve öbeklerimizi oluşturduk.

*29 ekimde geniş katılımlı araç konvoyumuz ile Cumhuriyet Bayramımızı örgütümüze yakışır şekilde kutladık.

♦kepezde ihtiyaç sahibi 4600 aileye gıda paketi dağıttık.

♦pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan vatandaşlarımıza ücretsiz ekmek dağıtımı yaptık.

♦kepezimizin mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek sorunlarını dinledik.

♦Mazıdağı projesinde mağdur olan vatandaşlarımızın taleplerini kepez belediyesi önünde basın açıklaması ile dile getirdik.

♦Kepezli hemşerilerimizin düğün, cenaze ve mevlütlerine katılarak iyi günde kötü günde yanlarında olduk.

♦Muhtarlarımızı yerlerinde ziyaret edip muhtarlarımızı genel başkanımız sn. Kemal kılıçdaroğlu ile bir araya getirerek muhtarlar buluşmasını gerçekleştirdik.

♦bu dönemin en büyük mağduriyetini yaşayan taksici esnafımızı ziyaret ettik.

*girdi maliyetlerinin en yüksek olduğu ve üretmiş oldukları ürünlerinin elinde kaldığı çiftçilerimizi seralarında don nöbeti tutarken yalnız bırakmadık.

*İzmir depreminde mağdur olan vatandaşlarımıza kepezden 3 tır su göndererek bir nebzede olsa yardımcı olmaya çalıştık.

*yoksulluğun en çok hissedildiği mahallelerimizde ki çocuklarımıza mont ve ayakkabı dağıtımı sağladık.

*yılbaşı gecelerimizi huzurevlerindeki büyüklerimizle geçirdik.

^Üniversiteye gelen öğrencilerimize gençlik kollarımız aracılığı ile konaklamalarında yardımcı olduk.

*ramazan ayında göçerler mahallesinde düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimizde halkımızla bir araya geldik.

*tokide yaşayan engelli vatandaşlarımızı otobüslerle kepez belediyesine taşıyarak haklı mücadelelerinde yanlarında olduk.

^belediye meclis grubumuzla varsak imar planlarını yenileyerek varsaklı hemşerilerimizin mağduriyetlerini giderdik.

*köy yerleşim alanları içerisinde ki imar planlarının taslağına hazırlanmasına öncülük yaptık ve inşallah en kısa sürede büyükşehir meclisinde onaylatarak köylerde yaşayan vatandaşlarımıza beklentisini karşılamış olacağız.

*Göreve geldiğimiz günde söz verdiğimiz gibi ilçe binamızı Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışan daha konforlu ve daha rahat bir ilçe binası haline getirdik.

*genel başkanımıza verdiğimiz söz ile bütün bu çalışmalarımıza sonucunda 2019 yılındaki üye sayımızı %53 arttırarak 10000 üyenin üzerine çıktık”

Kurnaz konuşmasını şu cümlelerle tamamladı :Tekrarın gücüne olan inancımızla çalmadık kapı, sıkılmadık e bırakmayarak sn. Genel başkanımızın mesajlarını teker teker paylaşmaya devam edeceğiz.

Partimizin ve partililerimizin bize vermiş olduğu bu kutsal görevin bilinciyle tek hedefimiz olan CHP iktidarını; Antalya’nın en büyük ilçesi olan kepezden,

En büyük desteği vererek tüm Antalya’da taçlandıracağız.

Gençliğimizle, enerjimizle, davamıza ve Mustafa Kemal Atatürk ideolojisine olan bağlılığımızla, küsmeden, darılmadan, yılmadan hep birlikte eksiklerimizi tamamlayarak, halkın iktidarını sandıktan çıkarana kadar gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Elbette eksikler, hatalar yapılacaktır, olacaktır da. Çünkü yerinde durmayan, çalışan her insan hata yapmaya müsaittir. Dolayısıyla hiç çalışmayan yerinde duran insan da hata yapmaz.

Bugünkü toplantımızda siz değerli yoldaşlarımızdan beklentimiz;

Varsa eksik gördüklerinizi söyleyerek;

*cesaretimize cesaret

*gücümüze güç katmanız olacaktır.

Çok kısa bir süre sonra, sandık önümüze geldiğinde,

Halkın iktidarını sandıktan çıkaracağımız güne olan inancımızla

Hepinizi saygı ile sevgiyle selamlıyorum”

İl Başkanı Nuri Cengiz, Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci, Milletvekilleri Cavit Arı, Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek ve Aydın Özer ile vekil aday adayları kısa bir konuşma yaptılar ve yapılacak olan genel seçime şimdiden hazır olduklarını ve bu kez CHP’nin iktidarının kesinlikle kurulacağını belirttiler.

CHP Kepez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Akın Kaymak yaptığı konuşmada “Tek hedefimiz var; o da CHP iktidarıdır. Biz CHP gençliği AKP iktidarının bizden aldığı ne varsa onları geri almaya nasıl kararlıysak, emeğimizi yedirmemeye de o kadar kararlıyız” dedi.

Kepez CHP’nin yerel seçimlerde belediye başkan adayı Murat Dinç ise yaptığı konuşmada partisine bağlı olduğunu ve her zaman için partinin emrinde çalışmaya devam edeceğini belirtti.

yukarı çık
0
Paylaşım