Menu
RSS

İYİ Parti Döşemealtı ve Gündoğmuş Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

İYİ Parti Döşemealtı ve Gündoğmuş Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

İYİ Parti’nin TBMM Grup toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde bazı belediye başkan adayları açıklandı. Açıklanan adaylar arasında Antalya Döşemealtı ve Gündoğmuş belediye başkan adayları da yer aldı.

İYİ Parti’nin 31 Mart’ta gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimlerde bazı belediyelerde göstereceği başkan adayları açıklandı. Dün gerçekleştirilen parti grup toplantısında açıklanan ilçe belediye başkan adayları arasında Antalya’dan iki ilçe yer aldı. Döşemealtı Belediye Başkan adayı olarak mimar Emre Afacan,

Gündoğmuş Belediye Başkan adayı olarak ise gazeteci Mehmet Ali Gürses açıklandı. İsimleri açıklandıktan sonra Genel Başkan Meral Akşener ile ellerini havaya kaldıran adaylar, Akşener’in “Kazanacak mısın?” sorusuna “Kazanacağım” diye cevap verdi. İsimler açıklanırken İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan da yer aldı.

“Antalya’yı Güneşli Günlere Kavuşturacağız”

İsmi açıklandıktan sonra konuşan İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan adayı Emre Afacan, “Ben Genel Başkanıma daha önce Antalya’ya geldiğinde söz vermiştim. Döşemealtı, Antalya’nın en güzel ve en kuzeydeki bölgesi. Güneşin simgesi. Biz Antalya’yı güneşli günlere kavuşturacağız.

Genel Başkanımız bizim her zaman yanımızda ve bizimle olacaktır. Seçimi kazanacağız” diyerek teşekkür etti.

“Görevin Sorumluluğu Ve Bilincindeyim”

İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan adayı gazeteci Mehmet Ali Gürses ise, “Genel Başkanım, tarafıma tevdi ettiğiniz görevin sorumluluğu ve bilincindeyim. İnşallah 31 Mart’ta seçimleri kazanıp iyi bir belediye başkanı olarak, iyi bir yönetim tarzı sergilemek için huzurlarınızda olacağım.

Beni bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım