Menu
RSS

Gelin ve damat 5. Konyaaltı Kitap Fuarı’nı ziyaret etti

  • Yazan 
Gelin ve damat 5. Konyaaltı Kitap Fuarı’nı ziyaret etti

Dünya evine giren Bilgi Çetin ve Hazilet Şahin çifti düğün öncesi 5.Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.

 19 Eylül Cuma günü kapılarını Antalyalılara açan Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nda onlarca yazar ve fikir adamı kitap severlerle buluşuyor. Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Antalya Konyaaltı Kitap fuarında zaman zaman renkli görüntüler de ortaya çıkıyor. Dünya evine giren Bilgi Çetin ve Hazilet Şahin çifti düğün öncesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.

Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nı düğün öncesi ziyaret eden gelin ve damat, özellikle gençleri ‘kitap okumanın önemine dikkat çekmek istediklerini söyledi. Konyaaltı Belediyesi’nin standını ziyaret eden genç çift, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e bu yıl beşincisini düzenledikleri kitap fuarı için teşekkür etti. Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nı ziyaret eden gelin ve damadın fuara renk kattıklarını belirterek kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Antalyalı Yazar Metin Demirtaş’a Allahtan rahmet dileyen Başkan Böcek, “Kitap fuarımıza imza ve söyleşiyle katılacak olan çok değerli yazarımız Sayın Demirtaş’ın ani ölümü tüm sevenlerini yasa boğdu. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım